Sport

Pierdere grea pentru Mirel Rădoi înainte de Craiova – FCSB. Are ruptură și ratează și echipa națională! Exclusiv

Andrei Ivan s-a accidentat pe finalul partidei CFR Cluj - U Craiova. Are ruptură și ratează derby-ul cu FCSB, dar și convocarea la echipa națională.
14.09.2022 | 13:50
Pierdere grea pentru Mirel Radoi inainte de Craiova  FCSB Are ruptura si rateaza si echipa nationala Exclusiv
Bucurie a fotbalistilor craioveni dupa un gol marcat cu Bogdan Alexandru Mitrea si Andrei Virgil Ivan spre dezamagirea lui Vladut Calin Morar in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Farul Constanta, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, luni 5 septembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Veste proastă primită de Mirel Rădoi cu câteva zile înainte de derby-ul de pe teren propriu cu FCSB, programat duminică, 18 septembrie. Tehnicianul celor de la Universitatea Craiova nu se va putea baza pe Andrei Ivan!

Andrei Ivan are ruptură și ratează derby-ul cu FCSB! Atacantul oltenilor s-a accidentat pe finalul meciului din Gruia

Mirel Rădoi era foarte supărat după eșecul de la Cluj, 0-2 cu CFR. Echipa a jucat slab, și-a dat și autogol, iar impresia lăsată de olteni nu a fost deloc una bună.

ADVERTISEMENT

Dar veștile proaste nu s-au terminat aici pentru Mirel Rădoi. Pe finalul întâlnirii din Gruia s-a accidentat și Andrei Ivan. Acesta a încercat să salveze o minge care ieșea în aut, dar a acuzat imediat dureri.

Se spera totuși că nu va fi vorba de ceva grav, dar rezultatele analizelor făcute la întoarcerea la Craiova au creat panică la echipă. FANATIK a aflat că Ivan are ruptură și ratează derby-ul cu FCSB din runda imediat următoare. Partida se va juca pe „Oblemenco” după ce Primăria a reușit să schimbe gazonul într-un timp foarte scurt.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan nu a fost titular la Cluj, ci a intrat după pauză, când CFR avea deja 2-0. Jocul oltenilor s-a mai înviorat cu Ivan pe teren, dar elevii lui Rădoi nu au reușit să marcheze și să intre în joc pentru a obține ceva în clasament după vizita pe terenul campioanei.

  • 1 absență importantă are și FCSB pentru derby-ul de la Craiova: Malcom Edjouma este suspendat după eliminarea din remiza cu Voluntari
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan ratează și convocarea la echipa națională. Avea șanse să fie chemat după accidentarea lui Valentin Mihăilă

Accidentarea lui Andrei Ivan îi dă ceva bătăi de cap și selecționerului Edi Iordănescu. Olteanul ratează convocarea la echipa națională pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia&Herțegovina din finalul campaniei de Liga Națiunilor.

Deși au fost ceva probleme cu Ivan la precedenta acțiune a naționalei – cele 4 meciuri din luna iunie – staff-ul federal l-a luat în calcul pentru o nouă convocare. FANATIK a scris acum câteva luni despre problemele apărute între Ivan și cei din staff: „S-a dat lovit!”

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, se pare că părțile au trecut peste diferend. Din informațiile noastre, Ivan urma să fie convocat de Edi Iordănescu. Cu atât mai mult cu cât sunt probleme mari cu Valentin Mihăilă, despre care FANATIK a dezvăluit acum câteva zile că e out luni bune de acum încolo.

Nu doar Mihăilă a dispărut dintre opțiunile selecționerului pentru această dublă. Și Deian Sorescu, tot o variantă de mijlocaș de bandă, ratează convocarea după accidentarea suferită la echipa de club.

  • 17 meciuri și un gol are Andrei Ivan pentru echipa națională. Olteanul a marcat în amicalul cu Georgia (1-2) din 2 iunie 2021
  • 5 goluri în 15 meciuri a reușit Ivan pentru Craiova în actualul sezon, două dintre ele în preliminariile Conference și 3 în SuperLiga

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT