Sport

Pierdere importantă pentru Rapid înaintea derby-ului cu Dinamo: „Nu va face parte din lot”

Rapid ar putea avea o absență importantă în lot la meciul cu Dinamo, programat în etapa cu numărul 23 a SuperLigii României.
26.01.2024 | 08:33
Pierdere importanta pentru Rapid inaintea derbyului cu Dinamo Nu va face parte din lot
Rapid a pierdut un jucător pentru meciul cu Dinamo. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Partida dintre Dinamo și Rapid e programată sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Cea mai recentă întâlnire directă din SuperLigă a avut loc pe 1 septembrie 2023, Rapid – Dinamo 4-0.

Rapid, pierdere importantă înainte de partida cu Dinamo

Ermal Krasniqi ar putea rata duelul cu dinamoviștii din cauza unei accidentări de ultim moment, conform lui Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului. Acesta a debutat pentru Rapid în partida cu FCU Craiova din etapa trecută, când a și marcat primul său gol în tricoul vișiniu.

ADVERTISEMENT

”Există posibilitatea să nu îl avem pe Krasniqi în lot. Situația lui este în dubii. Nu are ceva foarte grav, dar nu credem că va face parte din lot pentru meciul cu Dinamo”, a declarat Victor Angelescu la Orange Sport.

Delegare controversată la Dinamo – Rapid

Confruntarea va fi condusă la centru de George Găman. Această delegare nu este una pe placul dinamoviștilor, având în vedere controversa creeată în 2023, la meciul dintre CSA Steaua și Dinamo, din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2.

ADVERTISEMENT

George Găman a fost „tras de urechi” de Ionel Dănciulescu după acea partidă, acesta declarând că arbitrul nu este un simpatizant al „câinilor”: ”Să spunem că Găman e un arbitru care nu o simpatizează pe Dinamo, nu cred că am câștigat prea multe puncte când George Găman a fost la centrul partidelor noastre. Eu n-am văzut nicio ieșire al șefilor clubului, să avertizeze asupra lui George Găman, dar trebuia să fie o intervenție și din partea conducerii!”.

Fanii Rapidului amenință cu boicotul înainte de meciul cu Dinamo

Fanii Rapidului nu se vor prezenta la meciul cu Dinamo, nemulțumiți de modul în care au fost tratați de oficialii gazdelor. Inițial, rapidiștii au avut promise 5.000 de bilete la meci, după care dinamoviștii au schimbat din mers înțelegerea și s-au spălat pe mâini cu regulamentul.

ADVERTISEMENT

Concret, oferta de 5.000 de bilete a fost scăzută la doar 2.800, cât prevede regulamentul. Asta, în condițiile în care e greu de crezut că stadionul se poate umple doar cu fanii celor de la Dinamo. Revoltați, fanii celor de la Rapid au aflat despre această situație după ce au stat ore bune la coadă, la bilete. În aceste condiții, liderii galeriei lui Rapid le-au transmis fanilor să stea acasă și să nu meargă la meci.

”S-a produs o schimbare, nu au vrut să ne mai dea cinci mii, ne-au dat 2800. Am venit cu toții să ne achiziționăm biletele, am stat la rând frumos și, când să ne achiziționăm biletele, ne-am trezit că ne dau bilete sus la ultimul inel. Nu putem accepta așa ceva. La prețul pe care l-au pus, 25 de lei, nu putem să plătim și să stăm sus la ultimul nivel.

ADVERTISEMENT

Nu mai mergem la meci, vrem să fim respectați, vrem să ni se ofere sectorul de jos, care este liber. Dacă tot plătim bilete, să fim respectați.

Am vorbit cu cei de la Dinamo, așteptăm, mingea este la ei. Vor muta biletele în sectorul 1, vom achiziționa biletele mâine și mergem la meci. Nu vor muta biletele, să meargă ei acolo sus la etaj, noi nu mergem”, a declarat Liviu Ungurean, zis Bocciu, lider al galeriei rapidiste.

ADVERTISEMENT