Fotbal intern

Pierdere mare pentru Edi Iordănescu înainte de CFR Cluj – Sepsi! Mihai Bordeianu, out din lotul campioanei. Exclusiv

10.05.2021 | 12:20
Pierdere mare pentru Edi Iordanescu inainte de CFR Cluj  Sepsi Mihai Bordeianu out din lotul campioanei Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă luni, de la ora 19:00, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, iar echipa lui Edi Iordănescu a suferit o pierdere mare înaintea acestui meci. FANATIK a aflat că Mihai Bordeianu nu a rămas în lotul campioanei României.

Din informaţiile FANATIK, Mihai Bordeianu are febră de duminică dimineaţă şi nu a mai fost păstrat în lot pentru meciul CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe. Cu toate acestea, în cazul mijlocaşului nu există pericolul coronavirusului, după ce fotbalistul s-a infectat la mijlocul lunii aprilie şi şi-a revenit în două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Mihai Bordeianu, marea pierdere a lui Edi Iordănescu înainte de CFR Cluj – Sepsi

FANATIK a aflat că Mihai Bordeianu nu s-a putut antrena normal vineri şi sâmbătă, iar staff-ul tehnic a decis că este mai bine că jucătorul să nu evolueze în meciul din etapa a 7-a. Decizia vine şi în condiţiile în care CFR Cluj o va întâlni pe U Craiova în weekend.

Revenit în februarie la CFR Cluj, sub formă de împrumut de la Al Qadisiyah, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Mihai Bordeianu a fost unul dintre jucătorii cheie din primul “11” al campioanei României.

ADVERTISEMENT

În play-off-ul din actualul sezon, Mihai Bordeianu a ratat primele trei meciuri din cauza coronavirusului, revenind la echipă în partida cu FC Botoşani. Înainte să rateze meciul cu Sepsi, mijlocaşul de 29 de ani a fost integralist în duelurile cu FCSB şi cu Academica Clinceni.

Trebuie să fie atent la cartonaşele galbene

În cele trei meciuri jucate din play-off, Mihai Bordeianu a primit două cartonaşe galbene, în meciurile cu FCSB şi Academica Clinceni, astfel că dacă va mai primi încă două avertismente, în partidele cu U Craiova şi FC Botoşani, ar rata derby-ul cu echipa lui Toni Petrea din ultima etapă.

ADVERTISEMENT

De altfel, la meciul cu FCSB din turul play-off-ului, Mihai Bordeianu a scăpat uşor după ce a comis mai multe faulturi, iar Radu Petrescu i-a acordat cartonaşul galben abia pe finalul derby-ului, pentru proteste la o fază în care ardeleni au cerut o lovitură de la 11 metri.

Edi Iordănescu se teme de meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

CFR Cluj a câştigat meciul din tur cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, scor 1-0, graţie golului marcat de Ciprian Deac în ultimul minut al primei reprize. Aflată pe primul loc, formaţia din Gruia este obligată să câştige luni ca să nu stea la mâna rezultatelor pentru a rămâne lider în play-off.

ADVERTISEMENT

“Suntem pregătiți din nou de un joc extrem de dificil, cu un adversar extrem de bine organizat, intens, agresiv, care ne-a pus probleme în toate jocurile. Și ați văzut cât de greu am câștigat. Până la urmă, cu o presiune susținută a adversarului de a intra în joc.

Ne așteptăm și acum la o dispută deschisă, din care nu avem altă șansă decât să ieșim câștigători. Este o echipă care a arătat că are resurse, care ne-a pus probleme mereu”, a declarat Edi Iordănescu înaintea meciului cu Sepsi.

ADVERTISEMENT