Life

Piticu’ de la Simplu și-a povestit tragedia: „Nu mai vedeam luminița de la capătul tunelului”

Piticu' de la Simplu și-a schimbat viața după ce medicii i-au salvat-o. Fostul coleg de trupă al lui Smiley a trecut prin patru operații dificile.
21.10.2022 | 11:46
Piticu de la Simplu sia povestit tragedia Nu mai vedeam luminita de la capatul tunelului
Piticu' de la Simplu a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Piticu’, fostul membru al trupei Simplu, și-a schimbat viața radical. A slăbit aproape 18 kilograme în trei luni și și-a îndreptat privirea către Dumnezeu după ce în urmă cu aproximativ patru ani a fost la un pas de tragedie. Artistul a dezvăluit abia acum că a trecut prin patru operații dificile.

Piticu’ de la Simplu, la un pas de tragedie. Artistul a trecut prin patru intervenții chirurgicale

Ionuț Dumitru, pe numele său real, a fost la un pas de tragedie în anul 2018. Fostul coleg al lui Smiley și CRBL din trupa Simplu a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme medicale grave.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a trecut prin patru operații de reconstrucție de uretră, Piticu’ nu a vorbit despre acest subiect până acum și recunoaște că sunt puțin oameni care știu ce s-a întâmplat în viața lui în ultimii ani.

„Foarte puțini oameni din jurul meu știu lucrul ăsta. Am avut patru operații, am avut o reconstrucție de uretră. Ori așa m-am născut, ori s-au întâmplat niște chestii.

ADVERTISEMENT

Nu mai puteam să urinez și s-a întâmplat să fac chestia asta undeva la 1:00 noaptea, într-o zi urâtă. N-am mai putut să urinez și s-a blocat tot.

Am făcut-o pe prima, a recidivat, a treia a recidivat și abia a  patra….Deja nu mai vedeam luminița de la capătul tunelului. A fost ciudat rău, dar m-am lăsat în mâinile lui Dumnezeu”, a povestit Piticu’ la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Piticu’ a mărturisit că nu i-a fost teamă pentru viața lui pentru că și-a lăsat destinul în mâinile lui Dumnezeu. Mai mult, după ce starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, a mers la Muntele Athos pentru a-i mulțumi pentru ceea ce a primit.

Piticu’ a slăbit 18 kilograme în aproximativ trei luni

Când vine vorba despre schimbările pe care le-a făcut în viață, Piticu’ a început cu mentalitatea. Acum este mult mai atent la cei dragi și prețuiește momentele petrecute alături de ei.

ADVERTISEMENT

„Sunt mult mai atent cu mine, cu familia, cu tot ce se întâmplă în jurul meu. Prețuiesc mult mai mult ce se întâmplă în jurul meu”, a declarat Ionuț Dumitru.

De altfel, în ultimele trei luni, Piticu’ a trecut și printr-o adevărată transformare fizică. Fostul membru al trupei Simplu deține o școală de dans, dar nu le putea exemplifica toate mișcările elevilor săi.

„Mai erau copii care spuneau: ‘Domn profesor, dar nu ne arătați și nouă o învârteală în cap?’. Și atunci le ziceam: ‘Mai așteptați să slăbesc vreo 22 de kilograme și o să se întâmple și lucrul ăsta’.

Eu am un antrenor personal, are grijă de mine, la ce mănânc, sunt în dietă de două luni jumate. Mi-a zis că undeva la sfârșitul lui decembrie o să-mi arăt pătrățelele”, a spus Piticu’.

Momentul în care s-a produs declicul a fost atunci când, aflat în vacanță cu familia, a observat aspectul fizic de invidiat al unui domn mai în vârstă decât el.

„Schimbarea e majoră în viața mea și mi-am dorit lucru ăsta. Declicul meu maxim a fost când am fost în vacanță cu familia în iulie. Am fost în Palma de Mallorca și primele trei zile am mâncat, deja mă umflasem.

Și la un moment văd un domn la 45-50 de ani…dacă îl vedeai cum arăta…Și trei zile la rând l-am urmărit ce mânca el”, a mărturisit artistul.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
O treime din buget se duce pe salariile mărite mereu ale bugetarilor
O treime din buget se duce pe salariile mărite mereu ale bugetarilor
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților