Life

Planeta Marte intră în zodia Taur pe 5 iulie 2022. Gemenii au multă treabă!

Planeta Marte intră în zodia Taur pe 5 iulie 2022, prilej cu care multe zodii își vor îndeplini o serie de vise. Gemenii au treabă din plin la începutul lunii iulie.
30.06.2022 | 11:12
Planeta Marte intra in zodia Taur pe 5 iulie 2022 Gemenii au multa treaba
Planeta Marte intră în zodia Taur pe 5 iulie 2022. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Planeta Marte intră în semnul de pământ Taur începând cu data de 5 iulie 2022. În astrologie, Marte aduce de obicei conflicte și tensiuni, dar și clarificări și adevăr.

Planeta Marte intră în zodia Taur pe 5 iulie 2022

Așa se va întâmpla și de data asta. Unele zodii vor fi ușor zgâlțâite de acest tranzit astrologic, în timp ce altele vor avea revelații interesante.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt ceva mai împăciuitori, căci Marte se mută la vecinii lor, Taurii. Nativii de foc nu sunt influențați în mare fel de acest nou tranzit. Taurii, în schimb, tind să devină mai vocali, mai sigur pe propriile lor forțe. Tot ce vor face va fi cu un scop bine definit.

Gemenii au multe bătăi de cap în perioada care urmează. Destinul îi scoate la tablă și îi pune la treabă. Cât despre Raci, aceștia au multe motive de bucurie. Toate planurile lor vor ieși ca la carte. Dispar anumite griji legate de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Leii sunt temperamentali

Leii sunt ceva mai temperamentali în perioada următoare. Marte le dă forța de a se impune, iar de multe ori o vor face rănindu-i pe ceilalți.

Fecioarele își vor cunoaște și mai bine obiectivele. Vor da tot ce au mai bun din ele pentru a se integra în noi cercuri sociale. Urmează o etapă decisivă a carierei lor. Balanțele deslușesc niște mistere care le-au dat bătăi de cap în ultimii ani din viață. Află adevăruri destul de neplăcute.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt ceva mai așezați în zilele următoare. Se organizează perfect și își văd de treabă. Săgetătorii sunt extrem de entuziasmați după ce află anumite informații care le sunt de folos în a atrage numeroși bani.

Capricornii au de făcut niște alegeri importante din punct de vedere sentimental. Vărsătorilor li se arată noi oportunități profesionale, chiar de la prima oră a zilei de 5 iulie. De ei depinde cum va fi viitorul lor!

ADVERTISEMENT

Peștii sunt puși în anumite situații stânjenitoare pe care vor trebui să le rezolve singuri.