Life

Planeta Marte intră în zodia Capricorn pe 24 ianuarie 2022. Trei ceasuri rele pentru Tauri și Pești

Planeta Marte intră în zodia Capricorn pe 24 ianuarie 2022. Fenomenul astrologic va intensifica anumite conflicte existente, iar pentru Tauri și Pești vin ape tulburi.
18.01.2022 | 13:30
Planeta Marte intra in zodia Capricorn pe 24 ianuarie 2022 Trei ceasuri rele pentru Tauri si Pesti
Planeta Marte intră în zodia Capricorn pe 24 ianuarie 2022. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Planeta Marte intră în zodia Capricorn pe 24 ianuarie 2022. Marte, Zeul Războiului, va intensifica anumite situații conflictuale apărute de ceva timp în viețile zodiilor, dar cu scopul de a le clarifica.

Marte ne pune în dificultate mai ales pe cei care am avut senzația că nu putem greși făcând bine. Ei bine, de multe ori, facerea de bine poate să ducă în zone nebănuite.

ADVERTISEMENT

În vizor sunt în special Taurii și Peștii, dar nu sunt singurele semne zodiacale pentru care Marte poate să aducă tensiuni. Iată, în rândurile de mai jos, care sunt zodiile avantajate și dezavantajate de acest fenomen.

Planeta Marte intră în zodia Capricorn pe 24 ianuarie 2022: efectele asupra zodiilor

Vom începe cu zodiile dezavantajate. Din lista zodiilor afectate de tranzitul lui Marte în Capricorn fac parte Taurii, Gemenii, Fecioarele, Balanțele, Capricornii și Peștii.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt obligați să schimbe complet tactica în relațiile cu colegii de muncă. Parcă timpul nu mai are răbdare cu ei și trebuie să acționeze în consecință. Cât despre Gemeni, aceștia au tot felul de dileme. Unele probleme sentimentale le pot strica orice chef, inclusiv cel de muncă.

Fecioarele duc tot felul de războaie interioare. Își pun tot soiul de întrebări și sunt frământate de anumite chestiuni pe care nu reușesc să le înțeleagă cu privire la relațiile lor cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Balanțele întâmpină dificultăți în comunicarea cu cei din familie. Capricornii devin agitați și pot porni conflicte din te-miri-ce.

Peștii traversează o perioadă extrem de tensionată pe plan amoros, iar Marte nu vine decât să pună paie pe foc.

ADVERTISEMENT

Care sunt zodiile avantajate de acest fenomen astral

Zodiile avantajate sunt Berbecii, Racii, Leii, Scorpionii, Săgetătorii și Vărsătorii. Berbecii se încăpățânează să dovedească o serie de lucruri pentru care oamenii din jur n-ar băga mâna în foc. Și le iese!

Racii își găsesc echilibrul și își iau energia de unde nu s-ar fi așteptat niciodată. Leii sunt pe cai mari, dar nu trebuie să se culce pe-o ureche. Ar fi bine să mențină ritmul de lucru și totul va ieși mai mult decât perfect.

Scorpionii au revelații pozitive cu privire la eforturile pe care le fac în situații-cheie. Ajung la concluzia că sunt mai puternici decât credeau. Săgetătorii și Vărsătorii încep proiecte personale inedite, iar Marte le dă doza necesară pentru a rezista.

ADVERTISEMENT