ADVERTISEMENT
Life

Planeta Mercur intră în zodia Leu pe 28 iulie 2021. Ce se întâmplă cu Gemenii și Balanțele

Planeta Mercur intră în zodia Leu pe 28 iulie 2021 și produce o serie de schimbări în viețile tuturor. Gemenii și Balanțele sunt cei mai vizați.
Autor: Dan Suta | 22.07.2021 | 12:03
Planeta Mercur intră în zodia Leu pe 28 iulie 2021. Ce se întâmplă cu Gemenii și Balanțele
Planeta Mercur intră în zodia Leu pe 28 iulie 2021. Foto: vinaybajrangi.com

Planeta Mercur intră în zodia Leu pe 28 iulie 2021. Gemenii și Balanțele vor avea parte de discuții extrem de importante în urma cărora își vor da seama cum trebuie să se poziționeze în momentele cheie ale vieții lor.

ADVERTISEMENT

Mercur este cunoscută în astrologie drept planeta înțelepciunii. Fenomenul astral din 28 iulie le va da oare zodiilor înțelepciunea necesară să depășească anumite conflicte sau se vor afunda și mai mult în ele?

Berbecii sunt predispuși la a se certa cu cei din jur din motive financiare. Depășesc anumite obstacole cu chiu, cu vai și sunt extrem de intransigenți când vine vorba de apărarea imaginii lor.

ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Leu pe 28 iulie 2021. Efectele

Taurii nu sunt nici ei cei mai calmi din lume. Vor fi puși în situații încordate. Tensiunea va fi la tot pasul.

Gemenii trebuie să aibă discuții serioase cu oamenii de care se înconjoară zi de zi. Unele lucruri nu mai pot fi trecute cu vederea.

ADVERTISEMENT

Racii stau bine la toate capitolele. Trebuie doar să fie ceva mai atenți la cum se poziționează față de problemele celorlalți.

Leii sunt dispuși să ierte anumite greșeli făcute de prieteni sau rude. Sunt pe pace.

Fecioarele își stabilesc noi priorități și vor să facă o schimbare uriașă în viața lor. Nu este exclus să se mute în altă casă ori chiar în altă țară.

ADVERTISEMENT

Balanțele poartă și ele discuții interesante prin care se lămuresc cu privire la viața lor sentimentală și deciziile pe care trebuie să le ia.

Scorpionii nu sunt cea mai bună companie. Fenomenul din 28 iulie îi pune în dificultate mai ales dacă sunt nevoiți să se adreseze publicului.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au tot felul de regrete, însă încep să vadă și partea plină a paharului. Reușesc să realizeze că unele lucruri nu sunt chiar atât de tragice pe cât par.

Peștii îi ajută pe ceilalți să-și rezolve problemele

Capricornii muncesc mult și sunt recompensați pentru eforturile pe care le depun. Intră în atenția celor din jur cu succesele lor.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii petrec de dimineața până seara. Sunt în formă maximă și profită din plin de efectele fenomenului din 28 iulie.

Peștii fac promisiuni și se implică în anumite activități prin care îi pot ajuta pe cei din jur. Devin extrem de săritori și de implicați pentru familie.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!