Life

Zodia Scorpion în luna august 2021. Perioada nu e tocmai grozavă

Zodia Scorpion va avea în luna august 2021 motive de bucurie, dar și de întristare. Iată previziunile complete!
15.07.2021 | 11:05
Zodia Scorpion in luna august 2021 Perioada nu e tocmai grozava
Zodia Scorpion în luna august 2021. Foto: hellogiggles,com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion are un august cu suișuri și coborâșuri din toate punctele de vedere. Lucrurile se vor aglomera pentru acești nativi mai ales în a doua parte a lunii.

Pe scurt, este o lună în care cei mai mulți vor plăti pentru greșelile făcute în trecut. Cei care sunt împăcați sufletește vor putea continua să evolueze, dar cei dominați de ranchiună sunt puși în fața unor situații nu tocmai grozave.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii august este una excelentă pe plan profesional. Scorpionii dau dovadă de implicare din toate punctele de vedere. Vor fi extrem de deschiși la lucruri noi și vor pune umărul la munca în echipă.

Zodia Scorpion în luna august 2021

Orgoliile nativilor de apă se vor manifesta în plan personal. Relațiile cu anumiți membri ai familiei nu vor fi încântătoare pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Reproșurile vor zbura dintr-o parte în alta precum săgețile. Sunt extrem de indeciși cu privire la felul în care trebuie să răspundă anumitor acuzații.

Până pe 15 august vor avea parte de tot felul de revelații. Mulți Scorpioni pot descoperi trădări la care nu s-au așteptat niciodată. Vor afla adevărul despre persoane pe care le-au crezut esențiale în viața lor.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lunii august vine cu provocări uriașe din punct de vedere sentimental. Scorpionii trebuie să recunoască anumite greșeli făcute în dragoste pentru a putea trece mai departe.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste pentru nativii de apă

Nativii de apă fac tot felul de planuri în care vor fi implicați oameni cu care nu au o relație tocmai bună. Vor să afle anumite răspunsuri. Vor dori să știe dacă atitudinea lor este potrivită în relațiile amoroase ori trebuie să schimbe tactica.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase pentru acești nativi sunt 5, 11, 14, 18 și 26 august. Pe 5 și 11 august pot veni în contul lor anumite sume de bani în urma unor munci prestate de curând.

14 și 18 august sunt două zile în care Scorpionii sunt încurajați să călătorească, să descopere oameni și locuri noi. 26 august e o zi bună pentru flirt.

Zilele cu mai puțin noroc sunt 10, 12, 23 și 29 august. Pe 10 august Scorpionii trebuie să fie atenți la deciziile pe care le iau din punct de vedere profesional. Zilele de 12, 23 și 29 august sunt cele mai proaste în planul comunicării.

 

 

ADVERTISEMENT