Life

Planeta Venus intră în zodia Fecioară pe 22 iulie 2021. Conflicte pentru Balanțe, iubire pentru Lei

Planeta Venus intră în zodia Fecioară pe 22 iulie 2021 și va produce efecte asupra tuturor celorlalte zodii.
15.07.2021 | 14:30
Planeta Venus intra in zodia Fecioara pe 22 iulie 2021 Conflicte pentru Balante iubire pentru Lei
Planeta Venus intră în zodia Fecioară pe 22 iulie 2021. Foto: sporcle.com
ADVERTISEMENT

Planeta Venus intră în zodia Fecioară pe 22 iulie 2021. Efectele acestui fenomen astrologic se vor resimți din plin la finalul acestei luni.

Berbecii trag niște concluzii ferme în legătură cu relațiile pe care le au cu colegii de muncă ori cu persoanele din familie. Pun piciorul în prag, în sfârșit.

ADVERTISEMENT

Taurii nu sunt foarte hotărâți ce drum să urmeze pe plan profesional, însă muncesc și fac tot felul de încercări. Au parte de protecție astrală orice decizie ar lua.

Planeta Venus în zodia Fecioară și efectele fenomenului astrologic

Gemenii se reorganizează. Nu au încotro și trebuie să schimbe anumite planuri pe ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

Racii trec peste orice dificultate. Venus le aduce bunăstarea și liniștea de care aveau multă nevoie.

Leii sunt pregătiți pentru continuarea verii într-un mod extrem de pasional. Au parte numai de bucurii. Unii dintre Lei fac cuceriri pe bandă rulantă. Sectorul amoros este cel mai avantajat.

ADVERTISEMENT

Fecioarele devin extrem de ferme în abordarea anumitor probleme. Își doresc să renunțe să mai fie mama tuturor răniților.

Balanțele au parte de tot felul de conflicte. Poziționarea lui Venus, planeta lor protectoare, în Fecioară le aduce instabilitate pe planul comunicării cu cei din jur. Anumite atitudini ale lor nu mai pot fi tolerate.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au tot felul de regrete. Inițiază proiecte în care nu au mare încredere, dar au decis ca măcar să încerce. Ce s-o nimeri!

Săgetătorii sunt și ei protejați de Divinitate la final de lună. Scapă de anumite frici și le revine cheful de viață.

Capricornii vor fi în centrul atenției din punct de vedere profesional. Au tot felul de idei care vor fi bine primite. Unii s-ar putea să fie ridicați în funcție la locul de muncă.

Peștii schimbă foaia

Vărsătorii renunță la anumite tabieturi. Își dau seama că au pierdut nepermis de mult timp din viața lor făcând lucruri pe care acum le consideră inutile.

Peștii sunt și ei atenționați în Casa Dialogului, la fel ca Balanțele. Trebuie să aibă foarte mare grijă cum se exprimă și mai ales cui dezvăluie cele mai intime secrete ale lor.

Nu mai sunt dispuși să ceară ajutor chiar oricui. Pentru unii s-ar putea ca acești nativi să pară mai aroganți sau mai distanți.

ADVERTISEMENT