Life

Planeta Venus intră în zodia Săgetător pe 7 octombrie 2021. Racii și Balanțele petrec clipe magice

Planeta Venus  intră în zodia Săgetător pe 7 octombrie 2021. Mai multe zodii sunt favorizate din punct de vedere amoros.
30.09.2021 | 10:43
Planeta Venus intra in zodia Sagetator pe 7 octombrie 2021 Racii si Balantele petrec clipe magice
ADVERTISEMENT

Planeta Venus intră în zodia Săgetător pe 7 octombrie 2021 și produce o serie de efecte favorabile din punct de vedere sentimental. Racii și Balanțele se numără printre zodiile norocoase.

Venus este planeta iubirii, iar tranzitul în Săgetător favorizează în primul rând această zodie de foc. În afară de Săgetător, există o serie de alți nativi care vor trece prin momente interesante.

ADVERTISEMENT

Berbecii pun la cale tot felul de proiecte interesante și se supun unor reguli pe care nu credeau că le vor accepta niciodată. Devin mai disciplinați și mult mai preocupați de latura profesională.

Venus intră în zodia Săgetător pe 7 octombrie 2021

Taurii reușesc să se încumete la tot felul de proiecte dificile. Dau dovadă că fac față. Nativii de pământ au o anduranță de invidiat.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt bine pregătiți pentru tot felul de lansări. Proiectele lor prind contur, iar data de 7 octombrie poate fi una magică pentru acești nativi.

Dacă vorbim despre noroc în dragoste, trebuie să spunem că Racii sunt avantajați din 7 octombrie până la finalul lunii.

ADVERTISEMENT

Leii reușesc să depășească anumite probleme comunicând mai mult și mai eficient. Tot răul e spre bine.

Fecioarele au de-a face cu tot felul de persoane extrem de încăpățânate. Vor fi nevoite să se înarmeze cu multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Balanțele au parte de momente romantice. Vor fi luați prin surprindere de partenerul de viață.

Scorpionii duc bătălii intense

Scorpionii duc tot felul de bătălii cu demonii lor interiori, dar și cu dușmanii exteriori. Lucrurile pot scăpa de sub control dacă nu își aleg bine cuvintele.

Săgetătorii renunță la gândurile negative și se bucură de prezența persoanei iubite. Dragostea este totul pentru nativii de foc în perioada următoare.

Capricornii poartă discuții importante din punct de vedere financiar. Vor fi ajutați de astre să facă alegerile potrivite.

Și Vărsătorii vor avea un cuvânt important de spus la locul de muncă. Cei care devin mai convingători s-ar putea să se aleagă cu o primă sau o promovare.

Peștii fac tot posibilul să ierte anumite persoane care le-au făcut rău în trecutul apropiat, însă le este greu. Vor avea nevoie de o minte lucidă care să îi ajute să depășească dezamăgirile acumulate în ultima vreme. Sunt dispuși să ierte, dar rănile sunt încă prea adânci.

ADVERTISEMENT