Life

Planeta Venus intră în zodia Vărsător pe 6 martie 2022. Capricornii, trădați în dragoste

Planeta Venus intră în zodia Vărsător pe 6 martie, zi în care își începe tranzitul și o altă planetă, Marte. Cum ne va afecta tranzitul venusian, însă?
02.03.2022 | 11:02
Planeta Venus intra in zodia Varsator pe 6 martie 2022 Capricornii tradati in dragoste
Planeta Venus intră în zodia Vărsător pe 6 martie 2022. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Planeta Venus intră în zodia Vărsător începând cu data de 6 martie 2022. Vom avea parte de momente interesante pe plan sentimental, dar și de câteva decepții în relațiile amicale.

Planeta Venus intră în zodia Vărsător pe 6 martie 2022

Este o perioadă tulbure din punct de vedere afectiv pentru multe semne zodiacale. Poate că este momentul să vedem realitatea din spatele entuziasmului, a speranțelor ori a iluziilor pe care ni le-am făcut până acum. Totodată, Venus în Vărsător aduce și o fărâmă de optimism, de vindecare a unor răni sufletești.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor deține controlul comunicării în relațiile cu ceilalți. Au antrenament să pună cap la cap informații care par haotice din exterior. Taurii își văd de treaba lor și vor să se implice cât mai puțin în bătăliile altora.

Gemenii sunt și ei destul de pacifiști, cu excepția zilei următoare începutului tranzitului, 7 martie. Luni, acești nativi au de purtat niște discuții de pe un ton ridicat. Racii au protecție divină în perioada următoare, iar Leii se refugiază în anturajul lor, prietenii ajutându-i să depășească anumite circumstanțe nefericite.

ADVERTISEMENT

Peștii au o perioadă excelentă

Fecioarele au un soi de nostalgie față de anumite perioade din viața lor. Se concentrează asupra trecutului încercând să înțeleagă alegerile pe care le-au făcut la un moment dat. Balanțele reușesc să răspândească bună dispoziție, în ciuda negativismului celor din jur.

Cât despre Scorpioni, aceștia pot întâmpina anumite discuții aprinse în cuplu. Toate se vor rezolva, în cele din urmă. Săgetătorii fac eforturi aproape supraomenești să îi ajute pe cei aflați în nevoie. Iese la iveală spiritul lor de sacrificiu.

ADVERTISEMENT

Capricornii se simt trădați în dragoste. Descoperă că persoana iubită nu a fost 100% sinceră în momente-cheie ale relației lor. Vărsătorii pun piciorul în prag și deslușesc anumite mistere care le dădeau bătăi de cap celor din jur.

Peștii au parte de momente frumoase, de renaștere spirituală. Urmează o perioadă excelentă pentru ei pe plan profesional, dar și din punct de vedere amoros.

ADVERTISEMENT