Life

Planta din baie prin care poți atrage banii ca un magnet. Ea transformă energia negativă, într-una pozitivă

Ce plantă trebuie să ai în casă pentru atragerea banilor. Se poate ține și la baie. Va transforma energia negativă într-una pozitivă
01.03.2024 | 15:30
Planta din baie prin care poti atrage banii ca un magnet Ea transforma energia negativa intruna pozitiva
Depre ce plantă este vorba. Sursa foto: edifica.ro
ADVERTISEMENT

Sunt plante despre care se spune că atrag abundența financiară. Drept urmare, ai face bine să le ții în casă, pentru că vor absoarbe toate energiile negative și le vor transforma într-unele pozitive.

Ce plantă pe care o poți pune și în baie îți aduce bani în casă

Unele dintre plantele aducătoare de bani se pot adapta oricărui mediu, mai ales celui de la baie, pentru că este mai umed și întunecos, favorabil lor. Experții în arta Feng Shui ne îndeamnă să avem mare grijă de plantele care ne îmbunătățesc situația financiară.

ADVERTISEMENT

De altfel, conform principiilor acestei arte cu origini orientale, luna Martie este considerată precum o lună cu abundență financiară. Este un moment oportun să-ți deschizi o afacere sau să investești.

Ai auzit de planta ”Pothos”? Dacă nu, puțin probabil să nu o cunoști, deoarece este o plantă des întâlnită, în diferite locații. Ea se îmbină perfect cu luna Martie, iar Pothos își crește ”puterile” încât să aducă mulți bani în casă.

ADVERTISEMENT
potus
Pothos, planta care atrage banii. Sursa foto: Ecologia Verde

 

Pothos este cunoscută și sub numele de Epipremnum aureum sau ”Degetul Doamnei”.  Se caracterizează prin frunze elegante, agățătoare, și care au o formă deosebită, care o fac mai frumoasă.

În baie, Pothos nu va ocupa mult spațiu, ci se poate așeza în orice colțișor. Nu-ți fie teamă că se va ofili, căci este una dintre plantele cele mai ”puternice” și poate rezista ore bun pe întuneric, mai ales că adoră acest mediu. Mai mult, se poate suspenda chiar lângă duș.

ADVERTISEMENT

Planta fericirii feminine, dar care îți aduce și bani

Pe lângă Pothos, o altă plantă care atrage banii în familie se numește floarea fericirii feminine sau ”Spathiphyllum”, în termeni științifici. Se spune că ceastă floare contribuie și la menținerea liniștei familiei,  iar pe fetele necăsătorite le ajută să-și găsească sortitul, a precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

”Popular, aceasta plantă se numește floarea fericirii feminine. Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă.

ADVERTISEMENT

Fie dacă suntem singure și vrem să ne găsim jumătatea, la fel, este bine să ne-o ofere cineva cadou. Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare.

(….) Este bine să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei. Mai mult decât atât, planta fericirii feminine aduce și norocul la bani”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT
Tags: