Life

Planta pe care trebuie neapărat să o ai in casă în luna ianuarie. Așa vei atrage norocul în viața ta

Planta care nu trebuie să-ți lipsească din casă în luna ianuarie. Aceasta te va ajuta să atragi norocul și echilibrul în viața ta.
03.01.2024 | 10:12
Planta pe care trebuie neaparat sa o ai in casa in luna ianuarie Asa vei atrage norocul in viata ta
Ce plantă e bine să ai în casă în ianuarie. Sursa foto: Unsplash/Annie Spratt
ADVERTISEMENT

Planta pe care este bine să o ai în casă în ianuarie. Poate atrage norocul în viața ta, dar și energiile pozitive. Are un aspect plăcut, așa că reprezintă o alegere ideală.

Planta pe care e bine să o ai în casă în ianuarie pentru a atrage norocul în viața ta

Anul tocmai a început, așa că multe persoane caută diverse metode pentru a atrage norocul și energiile pozitive în viața lor. Plantele reprezintă 0 modalitate bună de a face acest lucru și există câteva pe care ar fi bine să le ai la tine în locuință.

ADVERTISEMENT

De exemplu, bambusul (Dracaena sanderiana) are câteva proprietăți recunoscute în Feng Shui. Specia Dracaena a devenit cunoscută deoarece poate să atragă pozitivitatea și bunăstarea în locurile unde este amplasată.

Planta nu ar trebui să-ți lipsească din casă mai ales în ianuarie, pentru că ajută la îmbunătățirea energiei și norocului din casa ta. Pentru a te bucura de toate beneficiile sale, trebuie să îngrijești planta în mod corespunzător.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bambusul este considerat a fi planta care echilibrează cele cinci elemente esențiale în Feng Shui, adică apă, foc, metal, pământ și lemn. Dacă ai această plantă în locuință, atmosfera creată va fi una plină de armonie, dar și echilibru.

Potrivit specialiștilor în Feng Shui, bambusul trebuie amplasat la intrarea în locuință, într-o zonă foarte vizibilă. Aranjamentul are scopul de a atrage atenția celor care intră în casă, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

În afară de energiile pozitive pe care le aduce în casă, locuința va fi protejată de influențe negative. Mai mult, are un aspect plăcut și poate reprezenta un colț de natură chiar la tine în casă.

Cum se îngrijește planta

Un lucru foarte important pe care trebuie să-l faci, dacă ai această plantă, este să schimbi periodic apa din vas. În acest fel, planta va avea un mediu corespunzător în care să crească, iar în casă se va menține o stare de armonie și echilibru.

ADVERTISEMENT

Nu este deloc greu de îngrijit, iar planta reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care sunt interesați de practicile Feng Shui. Dacă o pui în locuința sa încă din ianuarie, vei avea parte de energie pozitivă la început de an.

ADVERTISEMENT
Tags: