Sport

Planul lui Cristi Săpunaru, dezvăluit în direct: “El principal, eu antrenor cu portarii”

Cristi Săpunaru a anunțat că va mai juca un an la Rapid, însă e clar că fotbalistul își pregătește deja ieșirea de fotbal și intrarea în antrenorat.
30.11.2023 | 08:52
Planul lui Cristi Sapunaru dezvaluit in direct El principal eu antrenor cu portarii
Planul lui Cristi Săpunaru, dezvăluit în direct: “El principal, eu antrenor cu portarii”
ADVERTISEMENT

În acest sens, Săpunaru a început deja școala de antrenori de la Chișinău și, mai mult, și-a creionat deja staff-ul tehnic pe care ar dori să-l aibă. Dezvăluirea senzațională a fost făcută de portarul Virgil Drăghia, în direct la „Suflet de rapidist”. Se știe că între Drăghia și Săpunaru există o relație de prietenie.

Planul lui Cristi Săpunaru, dezvăluit în direct

Ești prieten la cataramă cu Săpunaru. Ai apărat în meciul de Cupă, sunt fel și fel de rapidiști care spun că dacă Drăghia nu era prieten cu Săpunaru pleca de la Rapid. Te deranjează? Tu fiind mult mai vechi, de o vârstă cu clubul, comparativ cu Săpunaru”, s-a întrebat moderatorul emisiunii, Robert Niță.

ADVERTISEMENT

”Nu mă deranjează, dacă ar spune mâine clubul să plec, aș pleca. Dacă nu mai e nevoie de mine, înțeleg. Nicio problemă, nici nu aș vrea să rămân pe o prietenie blocat aici, știu că nu sunt pe merit, nu aș fi bine”, a completat Drăghia, după care în discuție a intervenit directorul de imagine al Rapidului, Lucian Ionescu. ”La finalul carierei te vezi la Rapid? Ce ți-ai dori?”, a întrebat Ionescu.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Drăghia a dezvăluit planul de viitor, pe care-l are alături de Săpunaru. ”Fac școala de antrenori, vreau să fiu antrenor cu portarii. Sunt prieten cu Săpunaru, a avut grijă de mine. Vorbea cu mine, stăteam cu el mereu, când venea de la Porto ne aducea genți de ghete, de mănuși, de fiecare dată când se întorcea zicea hai să-ți alegi primul că apoi le duc în vestiar.

ADVERTISEMENT

Da, el mi-a zis. De la el a venit. Bă, ce faci? Faci școală, ceva? Hai să ne facem staff. Tu antrenor cu portarii. La secund, cred că avea discuție cu Junior Morais, Dragoș Grigore. Face școala la Chișinău”, a povestit Drăghia. Efortul depus de Săpunaru și determinarea sa nu au trecut neobservate de către Robert Niță și Lucian Ionescu.

Cristian Săpunaru vrea să se facă antrenor și și-a ales staff-ul

”El chiar pune preț pe lucrul ăsta, nu e ușor să faci naveta la Chișinău. Când ești liber luni, te urci în mașină și pleci la Chișinău”, a explicat Niță, fiind completat de Lucian Ionescu: ”Săpunaru nu vrea să fie antrenorul pe bancă fără licență, să iasă în față”. Așadar, o săgeată trimisă spre Pintilii, de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a simțit nevoia să facă pe ”avocatul diavolului” și a explicat că-i înțelege pe cei care nu au răbdare opt ani pentru a face o școală. ”Sunt alte vremuri, dacă ar dura 8 ani să devină antrenor…E de apreciat că încă joacă. Se gândește la următorul pass. Hai să ne facem staff, să plecăm cu stafful la drum”, a concluzionat Niță.

”SUFLET DE RAPIDIST” este o emisiune tip podcast, cu Superbet sponsor principal, direct pe sufletul fanilor giuleșteni. În fiecare marți, ora 13:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. ”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO. Alături de Robert Niță și Lucian Ionescu vor fi în studio nume grele din viața Giuleștiului. Niciun fan al Rapidului nu trebuie să rateze această emisiune!

Planul lui Săpunaru, dezvăluit de Drăghia

ADVERTISEMENT