Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Planul lui Gigi Becali la FCSB, deconspirat de finul său. „În 3-4 ani vom fi acolo!”

Visul lui Gigi Becali este să ajungă din nou în Champions League cu FCSB. Agentul de jucători, Florin Vulturar, care este şi finul patronului, are misiunea de a-l ajuta să întărească echipa.
17.10.2023 | 12:15
Planul lui Gigi Becali la FCSB deconspirat de finul sau In 34 ani vom fi acolo
Planul lui Gigi Becali la FCSB, deconspirat de finul său. „În 3-4 ani suntem acolo”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB este ultima echipă românească ajunsă în grupele Champions League. Se întâmpla în urmă cu exact un deceniu, în 2013, iar de atunci cea mai importantă competiţie intercluburi rămâne o himeră pentru echipele româneşti.

Planul lui Gigi Becali la FCSB, deconspirat de finul său: “Cu siguranţă obiectivul este Champions League”

Gigi Becali are în plan să ajungă din nou acolo cu FCSB. Iar o persoană foarte importantă în acest plan este agentul de jucători, Florin Vulturar. Fin al patronului şi om de încredere al lui Becali, Vulturar are obiectivul de a aduce jucători care să crească valoarea echipei.

ADVERTISEMENT

Agentul de jucători a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre visul lui Gigi Becali de a ajunge din nou în grupele UEFA Champions League şi susţine că în 3-4 ani, FCSB poate fi din nou acolo:

“Cu siguranţă obiectivul este Champions League, asta visează el şi asta visăm toţi. Cine nu îşi doreşte să ajungă acolo? Pas cu pas eu zic că se poate. Cum au mers alte echipe an de an, au deschis o uşă la echipele mai mici din Europa şi FCSB poate fi acolo.

ADVERTISEMENT

Important este să fie an de an în Conference League şi Europa League. Asta este important pentru orice echipă din România care merge în Europa. Atunci îţi echilibrezi foarte bine bugetul. Dar visul este Champions League. 

“Eu zic că în 3-4 ani suntem acolo. Trebuie să ai şi un culoar bun”

Pe dânsul îl ştiţi. Nu îşi doreşte niciodată puţin, ci maximum. Nu vrea să se bată la campionat şi să încheie pe locul doi. Important este să putem ajunge şi să fim acolo. Este important să fii an de an în Europa.

ADVERTISEMENT

Minimum Conference League, chiar Europa League. Şi dacă ai o şansă să mergi în Champions League, ar fi extraordinar. Este foarte greu, dar nu este imposibil. 

Eu zic că în 3-4 ani suntem acolo. Trebuie să ai şi un culoar bun, să creşti nivelul în fiecare an şi atunci ai şansa ta”, a spus Florin Vulturar la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Planul lui Gigi Becali la FCSB, deconspirat de finul său. „În 3-4 ani suntem acolo”

ADVERTISEMENT