Sport

Cristi Săpunaru, pregătit de derby-uri cu CSA Steaua şi FCSB: “Au susţinut aceeaşi echipă!”

Rapid s-a impus cu 2-0 în faţa Universităţii Craiova şi focusul giuleştenilor este pe cele două derby-uri cu roş-albaştrii de săptămâna viitoare: CSA Steaua şi FCSB.
29.10.2023 | 22:58
Cristi Sapunaru pregatit de derbyuri cu CSA Steaua si FCSB Au sustinut aceeasi echipa
Cristi Săpunaru, pregătit pentru două derby-uri cu CSA Steaua şi FCSB: "Ambele galerii au susţinut aceeaşi echipă!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat cu 2-0 meciul cu Universitatea Craiova. Au marcat pentru giuleşteni Funsho şi Borja Valle, giuleştenii reuşind să se desprindă de olteni în lupta pentru podium.

Cristi Săpunaru, pregătit pentru două derby-uri cu CSA Steaua şi FCSB

Cristi Săpunaru a declarat la finalul meciului că focusul se mută pe cele două derby-uri de săptămâna viitoare pe care Rapidul le are cu CSA Steaua în Cupă şi FCSB în campionat:

ADVERTISEMENT

“Derby, echipă bună, care trece prin momente grele şi trebuia să câştigăm. Mai ales că jucam acasă şi avem cel mai frumos public din ţară. Este o luptă pentru locul trei, acolo sus. 

Putem să facem mai mult în anumite meciuri, dar suntem mulţumiţi că ţinem linia asta cu zero înfrângeri. Acum ne gândim la meciurile din Cupa României. Nu ştiu dacă sunt experimente ce facem. 

ADVERTISEMENT

“Ambele galerii au susţinut aceeaşi echipă, acum vedeţi ce se întâmplă”

Toţi cei care intră sunt fotbalişti. Noi suntem mulţumiţi că atunci când suntem acolo reuşim să marcăm. Nu contează cine marchează, ci important e să câştigăm. Suntem o familie şi această familie trebuie să fie sus.

Ambele sunt derby-uri pentru mine cu Steaua şi FCSB. Ambele galerii au susţinut aceeaşi echipă, acum vedeţi ce se întâmplă. Pentru mine ambele sunt derby-uri şi le vom trata aşa. Pierdem jucători pe bandă rulantă.

ADVERTISEMENT

Îl regretă pe Tamaş: “Multă lume i-a dat în cap!”

Petrila va face un RMN, Borza cred că nu a vrut să rişte. Tamaş e prietenul meu de mulţi ani. Am zis că o să luăm o dată o echipă împreună. Ne gândeam la Rapid, dar nu avem aceşti bani.

Multă lume i-a dat în cap, în special presa. Este un fotbalist pe care România îl va regreta. Mă gândesc la meciul cu CSA Steaua, vreau să mergem în Ghencea să luăm cele trei puncte”, a spus Săpunaru la final.

ADVERTISEMENT

 “Am o conexiune bună cu Petrila. Glumim mult şi la antrenamente, chiar dacă sunt destul de grele. Ne înţelegem bine. Obiectivul meu este să câştigăm, nu neapărat să marchez, dar îmi place să marchez”, Funsho, marcatorul primului gol