Life

Platforma care amenință toate băncile din România, dar și supremația Revolutului. Face angajări pe bandă rulantă

Noul adversar de temut al băncilor de România face angajări masive. Sunt disponibile diverse posturi, iar beneficiile sunt pe măsura cerințelor.
11.04.2024 | 18:16
Platforma care ameninta toate bancile din Romania dar si suprematia Revolutului Face angajari pe banda rulanta
Adversarul de temut al lui Revolut a început să facă angajări pe bandă rulantă. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Cele mai cunoscute bănci din România, dar și faimosul Revolut au primit una dintre cele mai proaste vești de anul acesta. Cu toții au un adversar de temut care are de gând să câștige încrederea românilor. Nu doar că vrea să-i atragă de partea lui, dar gigantul face și angajări pe bandă rulantă.

Salt Bank a luat cu asalt piața financiară din România

De o săptămână, pe piața financiară din România a apărut un nou competitor pentru băncile consacrate. În special, pentru Revolut. Este vorba despre Salt Bank, prima bancă românească 100% digitală.

ADVERTISEMENT

Încă din primele zile de la lansare, se pare că Salt Bank a convins câteva mii de persoane să devină clienți. Pe lângă beneficiile multiple oferite noilor clienți Salt Bank, Gabriela Nistor, CEO-ul băncii are și alte planuri.

Salt Bank are de gând să se afirme puternic pe piața financiară. Pentru ca serviciile să fie de calitate și ireproșabile, Gabriela Nistor și echipa sa au de gând să facă angajări masive.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că este o bancă digitală, componenta umană este esențială. Astfel, până la finalul acestui an, Salt Bank își propune să aducă în echipă 100 de oameni noi, pe diverse poziții.

Banca românească 100% digitală face angajări pe bandă rulantă

Momentan, echipa Salt Bank numără 200 de persoane are căror roluri sunt esențiale. Însă, pentru că lansarea aplicației s-a bucurat de un succes mai mare decât cel preconizat, este nevoie de și mai mult personal.

ADVERTISEMENT

CEO-ul Salt Bank estimează că 100 de persoane vor acoperi, pentru moment, toate sarcinile. Dar, nu este exclus ca acest număr să crească până la finalul anului. Preconizările sunt influențate de interesul românilor față de această bancă digitală 100% românească.

”Avem în jur de 200 de oameni în echipă în acest moment. Planul este să ajungem la 300 până la finalul anului. Este posibil să depășim acest număr pentru că numărul de clienți a crescut mai rapid decât ne așteptam.”, a spus Gabriela Nistor, potrivit wall-street.ro.

ADVERTISEMENT

Salt Bank a apărut după ce Banca Transilvania a cumpărat Idea::Bank, a treia achiziție financiară de impact. Înainte de această mișcare, Banca Transilvania a mai achiziționat și OPT Bank România, dar și Volksbank.

Așa cum era de așteptat, în urma unor asemenea achiziții uriașe, numărul clienților a crescut și el. Acum, după reconfigurare, instituția financiară a ajuns la concluzia că o bancă digitală ar ușura semnificativ experiențele bancare a mii de români.

Momentan, cei care vor să aplice pentru unul dintre posturi disponibile la Salt Bank trebuie doar că acceseze profilul de LinkedIn al băncii. Pozițiile pentru care este nevoie de personal sunt cele de DevOps Engineer, Solution Architect, dar și multe altele.

ADVERTISEMENT