Fotbal intern

Pleacă Cristi Manea de la FCSB? Gigi Becali: ”N-am decis dacă îl voi transfera definitiv!”

27.11.2019 | 15:10
Pleaca Cristi Manea de la FCSB Gigi Becali Nam decis daca il voi transfera definitiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre situația lui Cristi Manea, fotbalist care nu prea a primit șanse din partea lui Bogdan Argeș Vintilă la FCSB, iar latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu s-a hotărât dacă o să îl transfere definitiv pe internaționalul român pentru că nu a demonstrat că îi poate lua fața lui Valentin Crețu.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 4.45 este cota pentru o remiză pe stadionul Anghel Iordănescu. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Pleacă Cristi Manea de la FCSB

„Ce să îi fac eu lui Manea? Vintilă îmi spune că el nu poate să îl scoată din echipă pe Crețu pentru că este peste Manea. Acum, dacă Manea este sub Crețu, ce vreți să fac eu? În locul cui să îl băgăm? În centrul apărării? Unde? 

Uite, Manea s-ar putea acum să aibă șansa să demonstreze ce poate pe partea dreaptă, cu Voluntari, că mi se pare că este suspendat Crețu. Să joace acum. Nu am decis dacă îl voi transfera definitiv”, a declarat Gigi Becali, potrivit  Prosport. 

ADVERTISEMENT

Cristi Manea va juca împotriva lui FC Voluntari

Cristi Manea va avea ocazia să joace pe postul de fundaș dreapta sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 20.30, în meciul pee care vicecampioana României îl va juca împotriva celor de la FC Voluntari, pe stadionul Anghel Iordănescu. Acesta ar urma să fie titularizat de Bogdan Argeș Vintilă în locul lui Valentin Crețu, cel care este suspendat.

Cristi Manea nu a mai jucat titular pentru FCSB în campionat de pe 5 octombrie 2019, atunci când a făcut parte din primul 11 al roș-albaștrilor în partida cu Dinamo București, scor 1-1. Evoluția internaționalului român nu l-a impresionat pe Gigi Becali, iar de atunci nu a mai bifat niciun minut în campionat.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro, Cristi Manea a semnat cu FCSB pe 2 septembrie 2019, după ce Gigi Becali a ajuns la un acord cu Apollon Limassol pentru împrumut fundașului dreapta pentru un sezon. În cazul în care latifundiarul din Pipera va decide să-l cumpere, atunci acesta va trebui să plătească 2 milioane de euro.

Tags: