Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă Florinel Coman de la FCSB? Anunț de ultimă oră al lui Giovanni Becali

Florinel Coman e principalul produs de export al FCSB. Ce spune Giovanni Becali despre unu eventual transfer al „perlei” lui Gigi Becali.
17.08.2023 | 09:06
Pleaca Florinel Coman de la FCSB Anunt de ultima ora al lui Giovanni Becali
Giovanni Becali consideră că 5 milioane de euro este prețul corect pentru Florinel Coman. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman e într-o formă excelentă la FCSB și a ajuns la trei goluri și trei pase decisive în primele șapte meciuri din acest sezon. Impresarul Giovanni Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea ca mijlocașul să plece de la viceampioană.

Giovanni Becali, despre șansele ca Florinel Coman să plece în acest an de la FCSB. Comparație cu Mitriță

Giovanni Becali a făcut o comparație între Florinel Coman și Alexandru Mitriță, „starurile” din SuperLiga în acest sezon: „Sunt doi jucători diferiți. Mitriță e un 10 care se mișcă peste tot. Florinel Coman e un jucător care are banda lui acolo, care mai intră și în centru și în dreapta, dar deobicei joacă în banda stângă”.

ADVERTISEMENT

Impresarul e de părere că FCSB nu va avea de pierdut prin transferul lui Coman: „Dacă o va face așa în continuare și va pleca, probabil o va face acolo la fel de bine Octavian Popescu. Poate continua el. În cazul în care pleacă Florinel”.

Agentul e convins că prețul fixat de patronul FCSB este unul corect„Am auzit multe comentarii, inclusiv antrenori: ‘Eu dacă aș fi fost acum la o echipă aș fi dat acum și 6-7 milioane! Adu, mă numai cinci și diferența ți-o iei tu dacă ai atâta adeziune!’. Înțelegi?”.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali știe de ce România nu mai face transferuri spectaculoase în străinătate: „Lumea cam scrie unde suntem”

Giovanni Becali spune lucrurile pe șleau și explică faptul că multe transferuri pe sume importante nu ar fi fost posibile fără conexiunile sale: „Lumea cam scrie despre România unde suntem în anii ăștia. Și n-aș vrea să spun și în viitorii doi ani. Din România la ora actuală dacă nu ai o relație, o colaborare, unde ai promis că va fi bine, e greu.

Tu crezi că la Galatasaray ajungeau doi jucători dacă eu nu aveam o relație cu ei din trecut, unde am transferat peste 8-9 jucători? Crezi că la Parma transferam doi jucători de 20 și ceva de milioane dacă nu aveam relația cu ei?! Alte 12-14 în Turcia…”.

ADVERTISEMENT

Explicația? Starea de degringoladă din fotbalul românesc: „Se mai fac transferuri și pentru valoarea jucătorului, dar în primul rând trebuie să știi să promovezi în situația în care suntem noi în România cu rezultatele la nivel de cluburi și la echipa națională”.

5 milioane de euro, suma corectă pentru Coman: „Sunt bani buni!”

Ioan Becali e de părere că FCSB trebuie să fie mulțumită dacă un club îi va achita clauza de reziliere lui Florinel Coman: „Contează și relația, contează și cum primești oaspeții, comportamentul din trecut și așa mai departe. Îți dă încredere dacă zice Giovanii: ‘Hai că încercăm!’. Ăsta e momentul, asta e România.

ADVERTISEMENT

Când vor venii și Moldovanii ăia, Hagiștii ăia, Lăcătușii, Răducioii ăia, Dumitreștii ăia, Mutiștii ăia și Chiviștii ăia, atunci se schimbă kalimera! 

Sunt bani buni! Sper ca Gigi să ia banii ăștia și Florinel să prindă un contract calumea. Din punctul meu de vedere nu e nimic deocamdată”.

Nu rata FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune de sport din online. Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE doar pe site-ul FANATIK.RO. Show-ul poate fi urmărit în premieră și pe Facebook și YouTube, de la ora 17:30.

Giovanni Becali, despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

ADVERTISEMENT