Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă Măldărăşanu de la Hermannstadt?! Ce clauză are antrenorul sibienilor

Dani Coman, președintele lui FC Hermannstadt, a dezvăluit ce clauză de reziliere are Marius Măldărășanu. Când ar putea pleca antrenorul.
24.09.2023 | 08:00
Pleaca Maldarasanu de la Hermannstadt Ce clauza are antrenorul sibienilor
ADVERTISEMENT

Marius Măldărășanu l-a descifrat pe „antrenorul” Gigi Becali la meciul cu FCSB, iar ardelenii au urcat pe locul patru în clasament, la egalitate de puncte cu Rapid. Dani Coman a făcut dezvăluiri de ultimă oră despre antrenor la FANATIK SUPERLIGA.

Marius Măldărășanu, clauză infimă la Hermannstadt: „Cine îi plătește clauza îl poate avea”

Dani Coman a vorbit despre viitorul lui Marius Măldărășanu la FC Hermannstadt„Nu pot ține cu forța pe nimeni dacă nu vrea să mai rămână. Dacă are alte obiective în carieră, dacă își va dori să plece, are o clauză de reziliere. Cine îi plătește cauza îl poate avea. Nu se termină fotbalul nici cu Măldă, nici cu Dani Coman, nici cu nimeni”.

ADVERTISEMENT

Președintele sibienilor a dezvăluit ce sumă trebuie să plătească un club pentru a-l „fura” pe Marius Măldărășanu: „Doar dacă se întâmplă ce e în Ucraina, atunci putem discuta de dezastru. E confidențială, dar e o clauză mică pentru nivelul valoric pe care îl are în momentul ăsta. Sub 100.000 de euro. E 50.000 de euro”.

Cu toate acestea, fostul portar al Rapidului nu crede că se pune problema ca antrenorul să plece de la Sibiu până la finalul sezonului: „În momentul de față nu. Pentru că eu îl știu un băiat de caracter. El încă nu a terminat tot ce are la Sibiu. Dar la un moment dat cu siguranță va pleca”.

ADVERTISEMENT

Marius Măldărășanu nu ar merge însă la orice echipă: „Cine-și va face o strategie pe 3-5 ani”

Dani Coman consideră că Măldărășanu este deja un antrenor care a confirmat: „A demonstrat că e un antrenor bun, cu viziune, căruia îi place să joace fotbal, să construiască, să creeze, ocazii de poartă, nu e un antrenor care să închidă și să joace contraatacul”.

În cazul în care va pleca de la Sibiu își va alege cu mare grijă următoarea destinație: „Repet, e un antrenor de perspectivă, de viitor. Și orice patron de club care-și va face o strategie pe trei-cinci ani își va dori să aibă un antrenor ca Măldă. 

ADVERTISEMENT

Dacă vrei rezultate imediate atunci poți găsi pe altcineva. Dacă vrei să-ți faci o strategie, atunci da, e un antrenor senzațional”, a mai spus oficialul lui Hermannstadt.

Atât Marius Măldărășanu cât și Dani Coman au fost ofertați de FC U Craiova 1948, așa cum FANATIK a dezvăluit: „E normal să îi dea târcoale multe echipe, pentru că a demonstrat că e antrenor bun și e normal să aibă discuții și oferte”, a concluzionat președintele lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA e DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri, LIVE de la 10:30. Emisiunea poate fi revăzută pe Facebook și YouTube ÎN PREMIERĂ de la ora 17:30.

Dani Coman a dezvăluit ce clauză de reziliere are Măldărășanu de la Hermannstadt

ADVERTISEMENT