Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă și Nicolescu dacă Dinamo se desparte de Burcă? „Majoritatea decide”

Dinamo este în cădere liberă la primul sezon de la revenirea în Superligă. Trupa din Ștefan cel Mare nu reușește să se adapteze la nivelul primului eșalon și riscă să retrogradeze.
25.10.2023 | 19:28
Pleaca si Nicolescu daca Dinamo se desparte de Burca Majoritatea decide
Nicolescu il sustine pe Burca in lupta pentru evitarea retrogradarii. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În ciuda unui sezon cu mult sub așteptări, Ovidiu Burcă este ținut în funcția de antrenor al celor de la Dinamo. Echipa a arătat în multe momente un fotbal modern, plăcut ochiului, însă rezultatele întârzie să apară. Dinamo ocupă penultima poziție în clasamentul Superligii.

Dinamo merge în continuare pe mâna lui Ovidiu Burcă

De aceea, s-a vorbit tot mai intens în ultima perioadă dacă nu ar fi oportună o schimbare a antrenorului Ovidiu Burcă, din ce în ce mai contestat de fanii „alb-roșiilor”.

ADVERTISEMENT

“Asta e o discuție pe care, în spațiul public, au dus-o mulți în altă direcție. Eu cred că am declarat de vreo 2-3 ori că eu, la puterea mea financiară, voi rămâne acționar cu 3%, ceva de genu. Deci poziția actuală este nesemnificativă în construcția acestui Dinamo pe care o dorim noi”, a declarat Andrei Nicolescu.

“Asta vreau să vă întreb. Dacă se va dovedi până la urmă că toată povestea asta cu Burcă va duce spre o luptă jos și Doamne ferește nu mai vorbesc de vreo retrogradare, sincer, e rău să retrogradați și pentru noi.

ADVERTISEMENT

Dacă îl asumați pe Burcă va fi la pachet? Adică, dacă Burcă pleacă și nu îi iese treaba până la final, o să plecați și dumneavoastră? Nu că plecați din club, o să plecați din funcția pe care o aveți ca președinte? Vă asumați cu riscurile de riguare? Sau pleacă Burcă și aia e?”, a întrebat Horia Ivanovici.

Dinamo are 4 înfrângeri în ultimele 5 partide

Ultima etapă a declanșat criza în Ștefan cel Mare. Dinamo a pierdut cu 4-0 deplasarea de la Hermannstadt într-un meci pe care speră să-l uite cât mai repede. Sibienii s-au distrat cu echipa lui Ovidiu Burcă și au urcat în clasament până pe locul 5.

ADVERTISEMENT

“Acum eu nu pot să răspund la întrebarea asta, dar evident că și eu îmi asum alături de el și în momentul în care acționarii care vor avea majoritatea să decidă, dacă vor decide că e și vina mea, dar nu cred că vom ajunge acolo.

Eu cred că ne scuturăm bine și ne revenim. Evident că în orice situație, o majoritate mereu decide, dar eu nu cred că este cazul, eu cred că suntem capabili să ne revenim”, a completat Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT

Dinamo ocupă poziția a 15-a în Superligă. Echipa pregătită de Ovidiu Burcă are 4 înfrângeri în ultimele 5 partide și nu dă semne de revenire. Cu 9 puncte în 13 partide jucate, trupa din Ștefan cel Mare se alfă în criză de rezultate. În următoarea etapă, Dinamo va primi vizita celor de la Poli Iași.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Burca este sustinut de Nicolescu

ADVERTISEMENT