Sport

Pleacă Sorin Cârțu de la Universitatea Craiova? “Nu vreau să vorbesc public despre asta”. Exclusiv

Sorin Cârțu și Universitatea Craiova iau în calcul o posibilă despărțire în această vară. Președintele oltenilor a oferit prima reacție pentru FANATIK.
13.06.2023 | 19:17
Pleaca Sorin Cartu de la Universitatea Craiova Nu vreau sa vorbesc public despre asta Exclusiv
Sorin Cârțu ar putea pleca de la Universitatea Craiova în această vară. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a încheiat pe locul 4 în play-off-ul SuperLigii și a ratat șansa de a se califica la barajul pentru Conference League, după înfrângerea din ultima etapă cu Sepsi, scor 0-1. Pentru sezonul următor, oltenii gândesc o modificare la nivelul conducerii.

Pleacă Sorin Cârțu de la Universitatea Craiova?

Universitatea Craiova a dezamăgit, după ce a încheiat un nou sezon fără trofeu. Rezultatele au fost sub așteptări pentru echipa finanțată de Mihai Rotaru, ținând cont de lotul pe care l-a avut la dispoziție Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Oltenii au părăsit prematur Cupa României în sezonul recent încheiat, când au fost eliminați prematur în grupe. Eșecul a culminat cu demisia lui Mirel Rădoi. Deși a practicat un joc spectaculos în play-off, Universitatea Craiova s-a ales doar cu locul 4.

Oltenii nu au profitat de jocul rezultatelor. CFR Cluj a pierdut cu Farul 1-2, dar Universitatea Craiova nu a obținut victoria cu Sepsi și a ratat cea de-a șaptea prezență în cupele europene. Din informațiile FANATIK, Universitatea Craiova s-ar putea despărți de Sorin Cârțu în această vară.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Sorin Cârțu se gândește, de asemenea, la plecare înainte de sezonul următor. Ambele părți iau în calcul o despărțire. Contactat de FANATIK, președintele clubului craiovean nu a vrut să vorbească despre subiect.

„Nu vreau să vorbesc public despre problema asta”

„Nu vreau să vorbesc public despre problema asta. Nu pot și nu vreau să spun nimic în momentul de față”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru FANATIK. Fostul fotbalist al Universității Craiova a venit la conducerea „juveților” în aprilie 2022.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani din acel moment și și-a propus să câștige titlul alături de Universitatea Craiova. „Alb-albaștrii” se vor reuni miercuri, 14 iunie, la cantonamentul „Ilie Balaci”.

După vizita medicală, pe care o vor efectua pe 19 și 20 iunie, jucătorii Universității Craiova vor merge în cantonament în Bulgaria. Perioada de pregătire va avea loc în localitatea Bansko, unde oltenii vor disputa meciuri amicale. După finalul cantonamentului, Universitatea Craiova se va întoarce în țară pe 6 iulie.

ADVERTISEMENT

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 6.00 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT
Tags: