Sport

Plecare de ultimă oră de la CFR Cluj: ”Ne-a luat prin surprindere”

Conducerea lui CFR Cluj a anunțat o nouă plecare din club, cu doar o săptămână înainte de startul unei noi ediții din SuperLiga.
06.07.2023 | 19:43
Plecare de ultima ora de la CFR Cluj Nea luat prin surprindere
Conducerea lui CFR Cluj a anunțat o nouă plecare din club, cu doar o săptămână înainte de startul unei noi ediții din SuperLiga. Sursă foto: Facebook Academia de Fotbal Viitorul Cluj
ADVERTISEMENT

Președintele grupării din Gruia, Cristi Balaj, s-a arătat mândru de economiile pe care a reușit să le facă în ultima perioadă, considerând că patronul nu trebuie să aducă în fiecare sezon bani de acasă.

CFR Cluj a anunțat o nouă plecare din club

După instalarea lui Andrea Mandorlini la conducerea tehnică, CFR Cluj s-a despărțit de mai mulți oameni din cadrul clubului. Ultimul pe această listă este Janos Mezei, omul care a condus Centrul de Copii și Juniori.

ADVERTISEMENT

”Deși ne-a luat prin surprindere această decizie, I-am respectat dorința domnului Janos Mezei de a înceta colaborarea cu CFR Cluj, fiindu-i recunoscători pentru întreaga sa contribuție adusă Centrului de Copii și Juniori. Clubul dorește să îi mulțumească pentru munca depusă la CFR Cluj și să îi ureze, pe această cale, multă baftă în carieră!

Chiar dacă schimbările reprezintă o componentă normală și inevitabilă, dorim să asigurăm întreaga suflare CFR-istă, toți juniorii și părinții acestora, că activitatea Academiei CFR continuă! În plus, ascensiunea recentă a Centrului, alimentată de rezultatele bune ale grupelor de juniori reprezintă argumente solide pentru care dorim să ne dezvoltăm în continuare Academia.

ADVERTISEMENT

În acest sens, lucrăm intens la îmbunătățirea condițiilor și a infrastructurii de pregătire pentru juniorii noștri, dar menținem o atenție sporită și asupra specializării staffului tehnic din cadrul Centrului.

Ca urmare, participăm în continuare la proiectul educațional FRF Club Implementation, organizat în colaborare cu Double Pass, menit să sporească strategia de dezvoltare a Academiei noastre!”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului feroviar.

ADVERTISEMENT

Secundul Minteuan nu a fost păstrat în staff-ul lui Mandorlini

Anterior, clujenii s-au despărțit și de antrenorul secund Alin Minteuan, fostul colaborator al lui Dan Petrescu care nu a mai fost dorit de noul tehnician din Gruia, italianul Andrea Mandorlini.

Fostul jucător al feroviarilor a fost anunțat telefonic de luarea acestei decizii cu o zi înainte de plecarea în cantonamentul de la Poiana Brașov. Contractul lui Minteuan a expirat la 30 iunie, iar clubul a decis să nu îi mai prelungească înțelegerea.

ADVERTISEMENT

Alin Minteuan, unul dintre cei mai îndrăgiți foști jucători de către suporteri, a fost colaboratorul lui Mandorlini și la precedentul mandat din 2009, însă de această dată italianul s-a dispendat de el.

ADVERTISEMENT