Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik confirmat! CFR Cluj s-a despărțit de unul dintre atacanți. Lovitură de 250.000 de euro. Update

CFR Cluj s-a despărțit de unul dintre atacanți. FANATIK a anunțat în exclusivitate lovitura de 250.000 de euro dată de fosta campioană a României.
14.09.2023 | 19:18
Fanatik confirmat CFR Cluj sa despartit de unul dintre atacanti Lovitura de 250000 de euro Update
CFR Cluj se va despărți de un nou jucător în această vară. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
14-09-2023
16:24

CFR Cluj a anunțat despărțirea de Rangelo Janga

Rangelo Janga a plecat de la CFR Cluj. Anunțul oficial a fost făcut de ardeleni pe pagina oficială de Facebook. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul din Curacao o va părăsi pe formația din Gruia în această perioadă.

Rangelo Janga va îmbrăca tricoul israelienilor de la Bnei Sakhnin, formație în prima ligă de fotbal din Israel. „Venit în Gruia în urmă cu un an, Rangelo a bifat 42 de apariții în tricoul alb-vișiniu și a marcat 11 goluri, primul dintre ele fiind cel care ne-a adus victoria în super-meciul cu Slavia, de la Praga. 

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a fost anunțul făcut de CFR Cluj pe Facebook.

 

Cotat la 900.000 de euro de Transfermarkt, Janga a adunat 42 de apariții în tricoul celor de la CFR Cluj, reușind să înscrie 11 goluri și să ofere două pase decisive.

CFR Cluj se va despărți de un nou atacant, după ce FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Yeboah a fost cedat la Brondby, în Danemarca. Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Rangelo Janga va pleca sigur în această vară de la CFR Cluj.

Plecare surpriză de la CFR Cluj: „A fost scos de pe lista de SuperLiga”

Rangelo Janga, atacantul titular al lui Dan Petrescu din sezonul trecut, va pleca în această perioadă de mercato de la CFR Cluj. Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că atacantul de 31 de ani a fost scos de ardeleni de pe lista pentru SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul care a marcat 11 goluri în 42 de meciuri în stagiunea precedentă la CFR Cluj se află în Olanda în aceste zile. Pe numele atacantului din Curacao, CFR Cluj a primit două oferte, iar în funcție de ce va alege jucătorul, formația lui Neluțu Varga ar putea încasa în jur de 250.000 de euro. De pe lista de SuperLiga nu face parte nici portarul Căbuz, sosit în această vară în Gruia.

„Din ce știm noi, va pleca și Janga, titularul lui Petrescu din sezonul trecut. Janga pleacă, este o informație de ultimă oră și este 100%, pentru că Janga a fost deja scos de pe lista pentru SuperLiga. Nici în SuperLiga nu mai joacă în acest moment. Nici el, nici Căbuz.

ADVERTISEMENT

Ca să le luăm pe rând. Janga se află zilele acestea acasă, în Olanda. Așteaptă să aleagă una dintre cele două oferte pe care le are. Este vorba despre o ofertă din Iran și o ofertă din Arabia Saudită. S-a stabilit și prețul din ce știu eu, undeva la 250.000 de euro. 

„Căbuz va pleca împrumut pentru că CFR Cluj nu-și permite patru portari”

Depinde care dintre cele două echipe cu care negociază Janga va oferi această sumă. Acea va fi echipa la care CFR Cluj îl va ajuta să plece. În Arabia Saudită, liga a doua. Căbuz va pleca împrumut pentru că în acest moment CFR Cluj nu își permite să țină patru portari. Vor rămâne probabil Sava, care și mie mi-a plăcut, l-a lăudat și Andrei Vochin am văzut.

ADVERTISEMENT

Hindrich și al treilea portar va fi Bălgrădean. Căbuz abia venit de la Chindia va pleca probabil împrumut până la finalul perioadei de mercato. Bălgrădean acceptă statutul de al treilea portar pentru că este în ultimul an de contract.

Vrea să își ia omul banii, bănuiesc. Nu este un salariu mic. În jur de 16.000-18.000 de euro. E un salariu semnat cum patru ani când a venit de la FCSB. Este al patrulea portar, Căbuz nefiind plecat”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj confirmă plecarea lui Janga: „Nu este pe listă”

În cadrul aceleași ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a confirmat dezvăluirea FANATIK. Rangelo Janga nu apare pe lista de SuperLiga și urmează să părăsească lotul fostei campioane a României.

„Sunt discuții pentru că el a fost dorit în Iran. Mai întreabă alte cluburi de el, două cluburi interesante. Rămâne de văzut. Dacă va exista posibilitatea unui transfer care să fie mulțumitor pentru noi îl lăsăm să plece. Mai sunt câteva zile din această fereastră de transferuri. 

Nu are cum să fie pe listă în acest moment. (n.r. dacă aveți ofertă pleacă) Da, așa este. Janga este un jucător foarte bun, de o calitate umană incredibilă. Rar am văzut un jucător să fie atât de profesionist, să aibă un caracter atât de impresionant ca și Janga. Incredibil.

A fost ofertă pentru el, dar au apărut anumite schimbări la acel club și deja noi făcusem lista pentru SuperLiga. Dacă îl punem pe Janga pe listă trebuie să scoatem pe altul”, a declarat Cristi Balaj.

Neluțu Varga nu a fost prezent la U Cluj – CFR Cluj 3-4: „Are o întâlnire de afaceri”

Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, nu a urmărit din tribună victoria spectaculoasă a echipei pe care o finanțează, scor 4-3 cu rivala U Cluj. Omul de afaceri a plecat în străinătate, în această dimineață, pentru o întâlnire.

„Apropo de loja lui CFR Cluj, ai pomenit de declarațiile pe care domnul Varga le-a acordat pentru noi. El nu a fost la meci pentru că a plecat în această dimineață. Are o întâlnire de afaceri în străinătate.

A plecat în jurul orei 4 dimineața și a vrut să evite oboseala. Până ajunge de la meci, ora 1, 2. El e concentrat cu altceva zilele acestea pentru că vor mai fi plecări la CFR Cluj”, a dezvăluit Cristi Coste, jurnalist FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții are loc luni, marți și vineri, de la ora 17:30, pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

O nouă plecare de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT