News

PNL racolează doi primari și doi viceprimari PSD. Alina Gorghiu: ”Au încredere în proiectul PNL pentru Argeș”

Doi primari şi doi viceprimari din Argeş trec de la PSD la PNL. Alina Gorghiu: ”Ne mărim echipa la PNL Arges, cu oameni de calitate”
15.03.2024 | 15:51
PNL racoleaza doi primari si doi viceprimari PSD Alina Gorghiu Au incredere in proiectul PNL pentru Arges
Alina Gorghiu a anunțat trecerea celor patru aleși PSD la PNL Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, este cea care a făcut anunțul primirii colegilor de coaliție în partid, adăugând că un fost polițist va candida pentru funcția de primar al comunei Mărăcineni.

PNL racolează doi primari și doi viceprimari PSD

Ministrul justiției le-a mulțumit noilor recruți pentru că au încredere în proiectul liberal pentru Argeș și pentru decizia de a se alătura acestui proiect.

ADVERTISEMENT

”Ne mărim echipa la PNL Arges, cu oameni de calitate, profesionişti, care au dovedit că pot face performanţă pentru comunităţile lor.

De astăzi, în echipa candidaţilor liberali pentru judeţ s-au alăturat următorii: Georgel-Cristinel Deaconu, actualul primar al comunei Cuca; Ţucă Gheorghe, primarul comunei Cocu;  Iosif Daniel, viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Aninoasa; Alecu Evlampie, viceprimarul comunei Brăduleţ;  Andrei Petrian Cătălin, candidat PNL la primăria Hârtieşti.

ADVERTISEMENT

Le mulţumesc pentru decizie şi pentru faptul că au încredere în proiectul PNL pentru Argeş.

Tot azi, am ales candidatul PNL pentru primăria Mărăcineni: Cristian Rușanu! Cristian este fost polițist, dedicat comunității lui de ani de zile.

Va face echipă cu Micu Luminița, propunerea PNL de viceprimar și Zaharia Constantin, președintele PNL Mărăcineni.

ADVERTISEMENT

Sunt convinsă că împreună vom face treabă bună pentru județ, pentru Cuca, Cocu, Aninoasa, Brăduleț, Mărăcineni și Hârtiești.”, a scris Alina Gorghiu vineri, pe Facebook.

Aflată în Argeș, Alina Gorghiu a inaugurat vineri noul sediu al Judecătoriei Costești și a anunțat începerea demersurilor pentru construirea unui nou sediu pentru Judecătoria Pitești.

ADVERTISEMENT

”2024 aduce vești bune pentru justiția din Argeș! Azi, am inaugurat noul sediu al Judecătoriei Costești. O investiție de 22 de milioane de lei, finanțată de Banca Mondială. Un sediu modern, cu săli esențiale oricărei instanțe, inclusiv cameră de audiere minori.

Viitorul sună bine și pentru Judecătoria Pitești. Demersurile pentru construirea unui nou sediu al instanței, cu arhitectură modernă, au început. Argeșul merită o justiție prietenoasă, apropiată de cetățean!”, a mai scris ministrul justiției.

ADVERTISEMENT