Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Poate România să ajungă în semifinalele Euro 2024? Răspunsul direct al lui Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu face apel la calm înaintea turneului final Euro 2024. Calificată de pe primul loc, România va avea de furcă cu Belgia și Slovacia.
05.12.2023 | 13:38
Poate Romania sa ajunga in semifinalele Euro 2024 Raspunsul direct al lui Anghel Iordanescu
Hagi “Sa tintim SEMIFINALELE la EURO 2024!” Iordanescu “SA FIM MAI REZERVATI!”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României și-a aflat adversarii în faza grupelor la Euro 2024, iar provocările nu sunt deloc ușoare. Pe 22 iunie, România se va confrunta cu una dintre echipele de top ale continentului, Belgia. Formația lui Iordănescu are ca obiectiv accederea in faza eliminatorie a competiției.

România se pregătește de Euro 2024

“Legat de grupă, realist vorbind, locul 2 se poate? Eu am văzut foarte multe declarații în aceste 24 de ore. Că luăm locul 1, un cor din acesta exagerat. Dar vă întreb de dumneavoastră, chiar dacă Transfermarket ne dezavantajează, putem să sperăm prin grup, prin organizare, prin inspirație, să trecem de această grupă?”, a întrebat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Eu m-as întoarce puțin la preliminariile noastre și prin asta aveți și răspunsul la ceea ce m-ați întrebat. Am început destul de greu aceste preliminarii, destul de ezitant, cu meciuri care ne-au dat de gândit și ne-au pus pe gânduri.

Mai mult decât ne-am fi imaginat noi. Staff-ul tehnic, selecționerul a crezut în permanență în lotul și în echipa pe care a format-o. Este adevărat că forța grupului a avut un rol extrem de important, pentru că, sincer, individualități nu avem”, a declarat Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Belgia și Slovacia stau în calea României

Ulterior, pe 26 iunie, România va juca împotriva Slovaciei, într-o confruntare care ar putea avea implicații cruciale pentru calificarea în faza următoare. Slovacia a terminat pe locul 2 grupa, la 8 puncte în spatele naționalei Portugaliei.

“Dar acest lucru nu va fi suficient la un Campionat European dacă nu vii și cu o foarte bună organizare a jocului. Dacă nu vii cu o pregătire foarte bună, cu determinare, cu agresivitate. Spuneam mai devreme că jucătorilor noștri nu le convin jocurile de angajament.

ADVERTISEMENT

Ei trebuie să se pregătească pentru acest turneu final pentru că vor întâlni jucători și echipe de cel mai înalt nivel. Să sperăm. Să sperăm în continuare. Dar trebuie să înțelegem cu toții că această calificare este cu mult peste ceea ce a oferit și oferă competiția noastră internă”, a completat Anghel Iordănescu.

“Gică Hagi aici în emisiune a spus că dacă avem organizare, cu vână, cu jucători care să fie în formă, de ce nu, putem să ne punem obiectiv chiar și o semifinală de Campionat European, a spus-o cu gura lui”, a precizat moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Gică Hagi prin natura lui este extrem de entuziast și este un om care mereu a avut viziuni. Eu, probabil că sunt puțin mai rezervat. Haideți să ne gândim în primul rând să avem o prestație demnă să ieșim din grupă. După aia, ieșim la Universitatea să cerem mai mult”, a spus Anghel Iordănescu.

În fiecare săptămână, mai exact în zilele de luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA aduce experiența fotbalului într-un mod inedit, fiind disponibilă în exclusivitate pe platforma FANATIK.RO. Această emisiune captivantă poate fi urmărită în timp real, în aceeași zi a difuzării, începând cu ora 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Iordanescu a vorbit despre sansele Romaniei la Euro

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Poliția Română, folosită la o escrocherie. Mulți români au fost păcăliți
Poliția Română, folosită la o escrocherie. Mulți români au fost păcăliți
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Moartea neașteptată a unui mare scriitor român. De ce sicriul a fost transportat...
Moartea neașteptată a unui mare scriitor român. De ce sicriul a fost transportat cu sania