Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Facem vreo brânză la Euro? În ce jucători crede Becali și cine e fotbalistul de 30 de milioane de euro

România s-a calificat la Euro de pe primul loc grație unui final de campanie puternic. Gigi Becali crede în șansa "tricolorilor" la turneul final cu o singură condiție: să joace Coman.
01.12.2023 | 23:19
Facem vreo branza la Euro In ce jucatori crede Becali si cine e fotbalistul de 30 de milioane de euro
Gigi Becali ce SANSE are Romania la EURO 2024. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Formația lui Edi Iordănescu se pregătește intens de turneul final Euro 2024. Competiția care se va desfășura în Germania este prilejul perfect pentru “tricolori” să se facă remarcați și să își crească cota. Gigi Becali e cu ochii pe România și cere un singur lucru. Să joace Florinel Coman titular.

Gigi Becali crede în șansele României, dar doar dacă joacă Florinel Coman

“E posibil, mai trece ceva vreme și jucătorii cresc mai mari, au ambiție. E tare acolo, e greu. Noi nu avem 2-3 jucători de 20-30 de milioane, nu avem. Singurul e Stanciu care e jucător valoros, așa văd eu.

ADVERTISEMENT

Adică jucător de mare valoare e Stanciu, așa îl văd eu pe Stanciu. Da, uite Drăgușin, am spus la tine că Drăgușin o să fie 30-40 de milioane, am auzit că dau 30 de milioane pe el.

Deci fundaș central avem, Drăgușin e de mare clasă. Șansă, cum să ieși din grupă, joci cu mari echipe. Nu cred că putem să ieșim din grupă. Adică dacă joacă Florinel, eu cred că ieșim”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu este căpitanul naționalei României. Acesta a fost inclus în top 10 cei mai activi jucători de profil ofensiv. Nicolae Stanciu se află pe locul 9 într-un clasament facăut pe baza șuturilor la poarta și a acțiunilor ofensive desfășurate în cadrul preliminariilor.

Drăgușin, cel mai scump “tricolor”

Radu Drăgușin este stâlpul liniei de fund a României. În vârstă de 21 de ani, Drăgușin este cel mai bine cotat român din lotul condus de Iordănescu. Premier League e cu ochii pe el, iar suma pentru care Genoa este dispusă să se despartă de tânărul fundaș este de 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman este vedeta celor de la FCSB și a doua opțiune în echipa României pentru postul de aripă stângă. Coman are 6 goluri în 15 partide pentru FCSB, însă nu a reușit să se impună ca titular în lotul condus de Iordănescu. La națională, Drăguș este titular în stânga atacului.

Denis Drăguș este unul din cei mai importanți jucători din lotul lui Gaziantep. În vârstă de 24 de ani, Drăguș are 4 goluri în 9 partide jucate în prima ligă din Turcia. Evoluțiile de la formația de club l-au propulsat în prima echipă a României.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali il cere pe Coman titular la Euro

ADVERTISEMENT