Sport

Poirier: „E un nesimţit, Karma e o oglindă. L-am bătut!“. McGregor: „Nu s-a terminat!“. Video

La capătul unei lupte mai scurte decât şi-ar fi dorit fanii, cei doi luptători şi-au aruncat vorbe grele la interviuri.
11.07.2021 | 08:53
Poirier E un nesimtit Karma e o oglinda Lam batut McGregor Nu sa terminat Video
Dar bătălia a continuat şi în interviurile de final, ambii luptători aruncându-şi vorbe grele. FOTO: twitter
ADVERTISEMENT

Lupta dintre McGregor şi Poirier s-a terminat după prima rundă, în urma intervenţiei medicului, după ce irlandezul şi-a rupt piciorul stâng în ultimele secunde.

Dar bătălia a continuat şi în interviurile de final, ambii luptători aruncându-şi vorbe grele. Primul a vorbit învingătorul Dustin Poirier.

ADVERTISEMENT

Poirier: „E un nesimţit, Karma e o oglindă. L-am bătut!“

„Şi-a fracturat piciorul la una dintre loviturile pe care mi le-a dat la începutul meciului. Şi l-a rupt la finalul rundei. La început, mi-a dat o lovitură puternică, pe care am blocat-o. Pun pariu că atunci s-a accidentat.

Am simţit ceva în startul rundei. Mă lovea destul de puternic. Iar la sfârşit, când s-a răsucit, a cedat de tot. 

ADVERTISEMENT

Înainte de luptă a spus tot felul de prostii. Pot să accept unele lucruri, dar el vorbea de crimă, că vrea să mă omoare, că o să plec în coşciug de din ring. Nu se vorbeşte aşa! Sper, totuşi, ca omul ăsta să ajungă sănătos acasă, la familia lui frumoasă.

Da, meciul curgea în favoarea mea. M-a prins cu un croşeu bun, la fel ca la lupta precedentă. Nu l-am văzut şi m-a prins în bărbie, m-a ameţit puţin, dar eram în regulă. Apoi m-a dus la podea destul de uşor. Şi-a băgat degetele în mănuşile mele şi m-a tras jos, pentru a mă lovi cu picioarele. Am încercat să îi spun arbitrului că m-a tras de mănuşi. Omul e un nesimţit.

ADVERTISEMENT

Iar toţi cei care mă huiduiesc acum pot să mă pupe undeva (n.r. – Poirier a fost mai explicit).

Karma nu te pedepseşte, e doar oglindă. El a spus multe lucruri urâte la conferinţa de presă şi uneori asemenea lucruri, pur şi simplu, se întâmplă. L-am bătut!“, a spus Poirier la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

McGregor: „Nu s-a terminat!“

„Îi zburam capul cu pumnii. Îi rupeam picioarele. Mereu se aruncă în faţă ca să micşoreze distanţa. NU S-A TERMINAT! Dacă vrea, mergem afară să terminăm… E un rahat“.

Iar când i s-a spus că Poirier a simţit că piciorul lui McGregor a trosnit la o lovitură blocată în startul meciului, irlandezul a explodat:

„Nu mi-a blocat nicio lovitură. Nici măcar una nu mi-a parat“, după care a trecut la insulte directe spre Poirier, care părăsea ringul în momentele respective. „Soţia ta îmi dă mesaje. Sună-mă să vorbim mai târziu. Ne vedem la petrecerea de după“, a urlat McGregor, întins pe podeaua octagonului.

„Am simţit că rupt ceva şi când am pus piciorul jos nu s-a terminat“, a concluzionat McGregor, vizibil frustrat şi chinuit de dureri.

Soţia lui Dustin Poirier, Jolie, i-a răspuns lui McGregor chiar în momentele în care în irlandezul vorbea despre ea. Jolie a trecut prin faţa învinsului şi i-a arătat degetul mijlociu.

ADVERTISEMENT