Fotbal intern

Timișoara va comemora 30 de ani de la revoluție la duelul Ripensia – ASU Poli

12.11.2019 | 15:33
Timișoara va comemora 30 de ani de la revoluție la duelul Ripensia - ASU Poli
Tricourile comemorative ale Timișoarei. Sursă foto: liga2.prosport.ro
ADVERTISEMENT

Timișoara va face un moment special la derby-ul Ripesnia și ASU Poli și anume vor comemora 30 de ani de la revoluție. „Alb-violeții” vor intra cu un tricou special pe care va fi trecut mesajul „respect 89”, iar dungile tricoului sunt în formă de sârmă ghimpată și steagul româniei are o gaură în mijloc.

Poli timișoara o să comemoreze 30 de ani de la revoluție

La derby-ul cu Ripensia – ASU Poli, Timișoara va comemora 30 de ani de la revoluție cu un tricou special pentru acest moment. Tricourile se vând la prețul de 100 de lei bucata, iar o parte din sumă se va duce la Memorialul Revoluției din Timișoara. „Am vrut să facem neapărat lansarea acestui tricou la Memorialul Revoluţiei. Pentru că anul acesta comemorăm 30 de ani de la Revoluţie. Sunt multe întrebări rămase fără răspuns, sunt mulţi oameni care vor să afle adevărul şi probabil vom mai aştepta mult, din păcate. Datoria noastră e să fim prezenţi zi de zi, an de an, şi să nu-i uităm pe cei care au murit pentru libertate. E micul nostru gest simbolic de a aduce un omagiu celor căzuţi la Revoluţie. Sunt oameni din sânul Politehnicii, care au avut fraţi, surori, părinţi, care au murit atunci”, a spus Sebastian Novovici, unul dintre liderii de galerie de la Poli Timișoara.

„Pentru ei înseamnă foarte mult că cineva nu-i uită. Vreau să-l felicit pe domnul Traian Orban pentru tot ce a făcut ca să poată să ţină vie flacăra asta a comemorării Revoluţiei. Îi doresc multă putere de muncă şi să rămână la fel, la fel de tenace în tot ceea ce face până acum. E un om care a îndurat mult, are mult de luptat şi va avea şi în viitor. Vrem şi noi să susţinem într-o mică măsură demersurile dânsului, tricoul va fi disponibil, vor începe băieţii să joace în el de la meciul de mâine, cu Ripensia”, a mai spus Novovici.

ADVERTISEMENT

„E un derby al Timișoarei și cu toții respectăm aceste valori!”

„Am ales acest moment pentru că e un moment simbolic. E un derby al Timişoarei, între timişoreni, şi cu toţii respectăm aceste valori. El va fi disponbil şi pentru vânzare suporterilor, va costa 100 lei. 10 la sută din încasări vor fi donate Asociaţiei Memorialului Revoluţiei, pentru susţinerea activităţii acestuia. Sponsorizarea se va face trimestrial, în funcţie de vânzări şi sperăm să obţinem rezultate remarcabile în acest tricou, aşa cum ne şade bine”, a încheiat Sebastian Novovici.

Meciul dintre Ripensia şi ASU Poli Timișoara se joacă miercuri, 13 noiembrie, de la ora 14:00, pe arena „Electrica” din Timişoara şi contează pentru etapa a 17-a din Casa Pariurilor Ligii 2.

ADVERTISEMENT
  • 11 este locul pe care Poli Timișoara îl ocupă în Casa Pariurilor Liga 2
  • 15 este locul pe care Ripensia Timișoara îl ocupă în Casa Pariurilor Liga 2
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri