News

Un ieșean s-a împușcat în cap chiar în ziua în care trebuie să semneze actele de divorț. A fost găsit inconștient chiar de către soție

Incident șocant în Iași. Divorțul l-a adus la un pas de moarte pe un bărbat din Iași care s-a împușcat în cap când trebuia să semneze actele
13.03.2024 | 12:57
Un iesean sa impuscat in cap chiar in ziua in care trebuie sa semneze actele de divort A fost gasit inconstient chiar de catre sotie
Un bărbat a vrut să se sinucidă în ziua divorțului de soție și s-a împușcat în cap. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat a încercat să se sinucidă chiar în ziua în care trebuia să divorțeze de soția sa. El s-a împușcat în cap cu asomator, un aparat care se folosește pentru imobilizarea animalelor.

Un ieșean a vrut să-și pună capăt zilelor în ziua divorțului

Miercuri, 13 martie, poliția a fost alertată de către soția bărbatului de 41 de ani din Iași, care l-a găsit inconștient, zăcând într-o baltă de sânge în apartamentul în care cei doi locuiau.

ADVERTISEMENT

„În dimineaţa zilei de miercuri, ora 08.00, poliţia a fost sesizată prin apel 112 de o femeie din municipiul Iaşi despre faptul că şi-a găsit soţul, în vârstă de 41 de ani, la domiciliu, inconştient şi cu urme de sânge pe corp.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului împreună cu reprezentanţi ai ambulanţei, din primele cercetări reieşind că bărbatul şi-ar fi provocat leziuni în zona capului cu un asomator de animale”, potrivit comunicatului emis de Poliţia Iaşi.

ADVERTISEMENT

Potrivit autorităților, bărbatul și-ar fi provocat leziuni în zona capului cu acel asomator de animale, iar ulterior a fost transportat de urgență la spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Bărbatul se află în stare gravă

Medicii au confirmat că bărbatul prezintă o plagă împușcată în regiunea temporală dreaptă și a fost intubat, fiind ventilat mecanic, astfel încât să-l mai poată ține în viață, în speranța că își mai poate reveni, transmite News.ro.

ADVERTISEMENT

„Este vorba de o plagă împuşcată în regiunea temporală dreapta. A fost găsit cu traumatism cranio-cerebral prin împuşcare. A fost intubat oro-traheal, ventilat mecanic şi transportat la spital”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi, potrivit News.ro.

Reprezentanții Poliției Iași au declarat că ancheta este în desfășurare pentru a stabili circumstanțele precise ale incidentului, iar în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Surse judiciare, citate de către News.ro, au dezvăluit că bărbatul avea programată pentru aceeași zi semnarea actelor de divorț, iar cel mai probabil nu a putu suporta acest gând și a recurs la un gest necugetat.

ADVERTISEMENT