News

Polițist din Vaslui, fotografiat în lenjerie de femei. Agentul era propus pentru salariu de merit

21.01.2021 | 11:09
Politist din Vaslui fotografiat in lenjerie de femei Agentul era propus pentru salariu de merit
ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui se află în centrul unui scandal de proporții, după ce în spaţiul public au apărut fotografii cu un poliţist fotografiat în lenjerie de femei.

Surprinzător este faptul că omul legii este considerat de superiorii săi un angajat model, el fiind propus recent pentru primirea unui salariu de merit pentru activitatea sa exemplară.

ADVERTISEMENT

Imaginile controversate au fost publicate de presa locală din Vaslui. Potrivit jurnaliștilor din zonă, bărbatul care apare în imagini este un polițist din cadrul IPJ Vaslui.

Scandal uriaș în Vaslui. Polițist, pozat în lenjerie de femei

Scandal uriaș a IPJ Vaslui. Un polițist din cadrul inspectoratului s-a fotografiat, cu ajutorul unui selfie stick, îmbrăcat în lenjerie de femei şi cu un morcov în zone intime. La fel de grav este faptul că acesta a distribuit pozele unor apropiați.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fotografiile au fost distribuite mai departe și au ajuns și în presa locală. Imaginile controversate au fost publicate de ziarul Vremea Nouă din Vaslui. Potrivit publicației, bărbatul care apare în imagini este un poliţist din cadrul IPJ Vaslui.

În acest caz, IPJ Vaslui a deschis o anchetă. Instituția dă asigurări că toți agenții din Poliție sunt evaluați psihologic la intervale de timp conforme cu legea.

ADVERTISEMENT

”În urma imaginilor apărute în mediul online, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern.

Față de agentul de poliție, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile, pentru comportament necorespunzător în societate, abatere prevăzută de Statutul Polițistului. Precizăm că polițiștii sunt evaluați psihologic la anumite intervale de timp, în funcție de specificul structurii în care aceștia își desfășoară activitatea”, au explicat reprezentanții IPJ Vaslui, potrivit Știripesurse.

ADVERTISEMENT

Polițistul din Vaslui era propus pentru salariu de merit

Conform sursei citate, polițistul anchetat ar fi un angajat model, care era propus chiar pentru salariu de merit pentru performanțele sale de la serviciu. Imaginile cu agentul în ipostaze nefirești au ajuns în presă după ce acesta le-a trimis mai multor persoane.

Potrivit reprezentanților IPJ Vaslui, polițistul care apare în imaginile compromițătoare este unul cu experiență, care lucrează de mai mulți ani în sistem.

ADVERTISEMENT
Tags: