News

Un preot din Suceava, găsit mort într-un șanț. Polițiștii au demarat o anchetă

18.01.2021 | 22:01
Un preot din Suceava gasit mort intrun sant Politistii au demarat o ancheta
ADVERTISEMENT

Un preot din Suceava a fost găsit decedat într-un canal colector de pe marginea unui drum național, enoriașii fiind cei care au alertat Poliția.

Enoriașii de la biserica Roșu din Vatra Dornei s-au alarmat duminică, 17 ianuarie, dimineață, când preotul nu a mai ajuns la lăcașul de cult pentru a oficia slujba.

ADVERTISEMENT

A fost de negăsit acasă, însă cadavrul bărbatului în vârstă de 58 de ani a fost descoperit într-un canal colector de pe marginea DN17.

Un preot din Suceava a fost găsit mort într-un șanț

Conform Gândul.ro, polițiștii nu au găsit urme de violență pe trupul bărbatului, care a fost transportat la Morga Spitalului din Vatra Dornei pentru efectuarea necropsiei.

ADVERTISEMENT

Ultima persoană care l-a văzut în viață pe preot susține că acesta își parcase mașina după care s-ar fi dus să consume băuturi alcoolice. Ancheta continuă pentru a se afla ce s-a întâmplat cu preotul după ce a fi plecat din localul unde se afla pentru a consuma băuturi alcoolice.

Vestea dispariției preotului vine la câteva zile după ce un alt părinte din Sânmartin, Bihor a murit, răpus de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Acum trei zile am vorbit cu părintele. Se simțea mai bine și spunea că abia așteaptă să vină acasă.

Părintele Pășcuța a ridicat împreună cu tatăl său, fostul preot Ioan Pășcuța, biserica nouă din centrul comunei, iar după decesul acestuia i-a urmat la altar. Era foarte iubit în comună. Nu exagerez: la noi plânge lumea pe stradă”, a declarat primarul de Sânmartin, Cristian Laza, potrivit Bihoreanul.

ADVERTISEMENT

Preotul Alin Pășcuța, în vârstă de 40 de ani, a stat internat în spital mai bine de o lună și a murit în urma unei embolii pulmonare. Preotul tatăl unei fetițe și era extrem de îndrăgit de comunitatea din care făcea parte.

ADVERTISEMENT
Tags: