News

Un preot din Suceava, găsit mort într-un șanț. Polițiștii au demarat o anchetă

18.01.2021 | 22:01
Un preot din Suceava, găsit mort într-un șanț. Polițiștii au demarat o anchetă
Un preot din Suceava a fost găsit mort într-un șanț, Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un preot din Suceava a fost găsit decedat într-un canal colector de pe marginea unui drum național, enoriașii fiind cei care au alertat Poliția.

Enoriașii de la biserica Roșu din Vatra Dornei s-au alarmat duminică, 17 ianuarie, dimineață, când preotul nu a mai ajuns la lăcașul de cult pentru a oficia slujba.

ADVERTISEMENT

A fost de negăsit acasă, însă cadavrul bărbatului în vârstă de 58 de ani a fost descoperit într-un canal colector de pe marginea DN17.

Un preot din Suceava a fost găsit mort într-un șanț

Conform Gândul.ro, polițiștii nu au găsit urme de violență pe trupul bărbatului, care a fost transportat la Morga Spitalului din Vatra Dornei pentru efectuarea necropsiei.

ADVERTISEMENT

Ultima persoană care l-a văzut în viață pe preot susține că acesta își parcase mașina după care s-ar fi dus să consume băuturi alcoolice. Ancheta continuă pentru a se afla ce s-a întâmplat cu preotul după ce a fi plecat din localul unde se afla pentru a consuma băuturi alcoolice.

Vestea dispariției preotului vine la câteva zile după ce un alt părinte din Sânmartin, Bihor a murit, răpus de Covid-19.

Acum trei zile am vorbit cu părintele. Se simțea mai bine și spunea că abia așteaptă să vină acasă.

ADVERTISEMENT

Părintele Pășcuța a ridicat împreună cu tatăl său, fostul preot Ioan Pășcuța, biserica nouă din centrul comunei, iar după decesul acestuia i-a urmat la altar. Era foarte iubit în comună. Nu exagerez: la noi plânge lumea pe stradă”, a declarat primarul de Sânmartin, Cristian Laza, potrivit Bihoreanul.

Preotul Alin Pășcuța, în vârstă de 40 de ani, a stat internat în spital mai bine de o lună și a murit în urma unei embolii pulmonare. Preotul tatăl unei fetițe și era extrem de îndrăgit de comunitatea din care făcea parte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri