News

Polițista de 25 de ani care s-a împușcat în cap avusese parte de o nuntă ca-n povești. ”Cea mai frumoasă zi din viața mea!” Video

Pe 19 ianuarie, o polițistă de 25 de ani a fost găsită fără suflare în baia gării din Strehaia. Căsătorită cu un coleg de muncă, Adela Loredana avusese parte de o nuntă fabuloasă, terminată cu ședință foto în Italia.
21.01.2022 | 08:02
Politista de 25 de ani care sa impuscat in cap avusese parte de o nunta can povesti Cea mai frumoasa zi din viata mea Video
Adela Loredana, polițista care s-a sinucis la doar 25 de ani, avusese parte de o nuntă ca-n povești
ADVERTISEMENT

Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți a anunțat miercuri, 19 ianuarie, că o polițistă de la Poliția Transporturi Strehaia s-a împușcat în cap, cu arma din dotare. Tânăra de 25 de ani a fost găsită fără suflare în baia gării din Strehaia (județul Mehedinți).

”La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

ADVERTISEMENT

Soțul Adelei e polițist de frontieră la Inspectoratul Teritorial Timișoara

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020”, au informat polițiștii Inspectoratului Mehedinți.

Originară din Drobeta Turnu-Severin, Adela Loredana a recurs la acest gest – potrivit primelor informații din anchetă – ca urmare a unei stări prelungite de depresie. De altfel, tânăra a lăsat și un bilet de adio, adresat soțului ei.

ADVERTISEMENT

În mesajul de adio, Adela i-a cerut scuze soțului Sorin, polițist angajat la Inspectoratul Teritorial Timișoara – Poliția de Frontieră, căruia i-a transmis că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru gestul ei necugetat.

Adela a avut o nuntă perfectă și o vacanță de vis, în Italia

Adela și Sorin se căsătoriseră în septembrie 2020, în cadrul unei nunți de vis, încheiată cu o lună de miere petrecută în Italia, la Milano și Veneția, unde proaspătul cuplu a realizat și o ședință foto spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

”Nu puteam dori mai mult, este cea mai frumoasă zi din viața mea!”, notase Adela Loredana în dreptul filmării cu nunta pe care o postase pe contul ei de socializare și care adunase aprecierile amicilor virtuali.

Absolventă a Facultății de Litere a Universității din Craiova, Adela Loredana este plânsă acum de rude și de prieteni, care nu înțeleg cum tânăra de 25 de ani, căreia aparent nu îi lipsea nimic, a putut să-și ia viața, lăsând în urmă numai durere.

ADVERTISEMENT

O polițistă din Brașov s-a sinucis de ziua ei, în ultima zi a anului trecut

În ultima zi a anului trecut, Sabina, o polițistă din Brașov, s-a sinucis și ea cu pistolul din dotare, fiind găsită fără suflare de soțul și de tatăl ei. Tânăra recursese la gestul extrem exact în ziua în care a împlinit 29 de ani.

Potrivit anchetatorilor, Sabina se certase cu soțul ei, căruia i-ar fi reproșat faptul că discută prea mult cu o anumită persoană de sex opus. Nervos, bărbatul părăsise locuința familiei, după care soția îi dăduse un mesaj prin care îl anunța că a luat o decizie care va rezolva toate problemele.

Ca și în cazul Adelei, polițista de 25 de ani, oamenii legii au declarat că lângă cadavrul Sabinei au găsit un bilet de adio, în care Sabina încerca să-și explice gestul în fața celor dragi. Sabina (29 de ani), care nu era la prima criză de gelozie, avusese o relație tumultuoasă cu fostul ei iubit, care primise în 2020 ordin de restricție după ce o agresase pe polițistă.

ADVERTISEMENT