Life

Porecla primită de Damian Anghel de la fosta iubită. Cum îl striga Lia Bugnar

Damian Anghel, actualul partener de viață al lui Theo Rose, a scos la suprafață porecla primită de la fosta iubită. Cum il numea Lia Bugnar în timpul relației de dragoste.
04.08.2022 | 09:37
Porecla primita de Damian Anghel de la fosta iubita Cum il striga Lia Bugnar
Ce poreclă i-a dat Lia Bugnar lui Damian Anghel. Cum este recunoscut iubitul lui Theo Rose. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a vorbit despre viața privată și a dat din casă inclusiv porecla primită de la fosta parteneră de viață, cu care a avut o relație sentimentală de peste 8 ani. Dezvăluirea a fost făcută abia acum.

Ce poreclă i-a dat Lia Bugnar lui Damian Anghel. Cum este recunoscut iubitul lui Theo Rose

Damian Anghel a mărturisit că porecla pe care i-a dat-o Lia Bugnar are mare legătură cu aspectul fizic. Cunoscutul regizor a precizat că are ochi de culoare albastră, care se aseamănă foarte mult cu cei ai câinilor din rasa siberiană.

ADVERTISEMENT

Și aceasta nu este singura etichetă primită de vedeta de la Pro TV, care în copilărie s-a confruntat cu kilogramele în plus. Ulterior, actorul a slăbit și a fost o perioadă destul de lungă jucător de baschet profesionist.

„În adolescență, cam până pe la 15 ani, eram poreclit Grasu. Apelativul vorbește de la sine. Eram gras bine, aveam cam 94 de kilograme. Acum, prietenii intimi îmi spun Husky, poreclă dată de Lia.

ADVERTISEMENT

Cred că are legătură cu ochii. Sau comportamentul. Sau amândouă”, a declarat actualul iubit al lui Theo Rose într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Damian Anghel, o persoană foarte ambițioasă

Damian Anghel are o siluetă de manechin, dar nu întotdeauna a fost așa. În urmă cu foarte multă vreme a cântărit peste 94 de kilograme, dar datorită voinței și ambiției a reușit să slăbească și să se mențină în formă.

ADVERTISEMENT

Sportul, nutriția și viața ghidată după anumite principii ferme legate de mișcare sunt alte aspecte pe care regizorul s-a ghidat în ultimii ani. În plus, vedeta recunoaște că nu consumă băuturi alcoolice și nu mai fumează.

„Pericolul junk food-ului e la tot pasul, dar am reușit să găsesc o metodă prin care îmi accept gândurile astea și, totuși, să nu le las să mă domine.

ADVERTISEMENT

Recompensa mea este că, în timp ce multă lume din jurul meu se chinuie cu oscilația în greutate, eu trăiesc bine și nu am problema asta”, a mai spus Damian Anghel, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT