Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Porumboiu, atac la Mihai Rotaru: “Știa ce mangleală e-n fotbal. A băgat bani la Oțelul să-mi ia campionatul”

Adrian Porumboiu nu poate trece peste eșecul suferit în urmă cu mulți ani, când FC Vaslui a pierdut titlul an de an, într-o luptă la baionetă cu Oțelul sau Poli Timișoara.
05.11.2023 | 13:36
Porumboiu atac la Mihai Rotaru Stia ce mangleala en fotbal A bagat bani la Otelul sami ia campionatul
Porumboiu, atac fără precedent la Mihai Rotaru: “Știa ce mangleală e-n fotbal. A băgat bani la Oțelul să-mi ia campionatul”
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a povestit la Fanatik SuperLiga cum Mihai Rotaru a ajutat financiar Oțelul în acel an, pentru ca gălățenii să câștige campionatul. Mai mult, Adrian Mititelu pare că și-a găsit un mare aliat în persoana lui Porumboiu, pentru că disputa dintre fostul mare arbitru și Mihai Rotaru a devenit personală.

“Știa ce mangleală e-n fotbal. A băgat bani la Oțelul să-mi ia campionatul”

”Haideți să depășim faza asta, sunt stupefiat de modul în care și galeria celor de la nu știu, echipa cealaltă, a reacționat față de un om care și-a pus banii la dispoziție, a făcut fapte frumoase, greutăți peste greutăți. Acum tu, ca și craiovean, cine-i Știința și cine-i Știința. Știința nu poate fi din 2013, e ca și cum ar spune cineva că am fost acum 3 luni nu știu unde și m-am născut. Asta este, o echipă care să fie promovată în liga a 2-a direct.

ADVERTISEMENT

Eu n-am nimic cu nimeni, chiar pot să fiu subiectiv. Rotaru ăsta a băgat și alte echipe, de unde-i pornirea asta. El nu era în fotbal, dar știa că-i rost de mangleală. Cine a susținut cu bani pe Oțelul?”, a răbufnit Porumboiu, moment în care Horia Ivanovici a intervenit, șocat de această informație.

Chiar nu știam că Rotaru a susținut Oțelul când a luat campionatul. Adică cum, a finanțat din umbră? Oțelul? De aici și dintele împotriva lui Rotaru?”, s-a întrebat moderatorul emisiunii Horia Ivanovici. ”El a spus treaba asta, a afirmat. Prima informație am luat-o de la el, și el și Adamescu au fost implicați. Să prezinte documentele, dar la partidele ăstea e greu să le prezinți. Nu sunt frustrări, nu îmi plac atitudinea multora împotriva lui Mititelu. Și-a pus ăsta masă casă pentru ce, pentru fotbalul din Craiova”, a reacționat Porumboiu.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotarul, dușmanul numărul 1 pentru Adrian Porumboiu

Conflictul de la distanță dintre Mihai Rotaru și Adrian Porumboiu nu este recent. De altfel, fostul mare arbitru l-a atacat pe Rotaru și în trecut, de mai multe ori, fiind de partea lui Adrian Mititelu în ”războiul clonelor” dintre echipele din Craiova. La rândul său, Mihai Rotaru nu s-a ferit să-i răspundă acid lui Porumboiu, cel care nu poate trece peste perioada în care FC Vaslui a fost ”împiedicată” să câștige campionatul.

”Echipa (n.r. CSU Craiova) a fost preluată cum a fost preluată de un pomanagiu şi impostor. Pomanagiu că a primit pomană de ala ANRP peste 60 de milioane de euro și un stadion nou-nouţ. Impostor e pentru că s-a erijat fără argumente morale şi juridice în continuatorul celebrei Universitatea Craiova. O echipă înfiinţată acum 8-9 ani de zile direct în Divizia B, confirmată politic drept continuatoarea Universităţii Craiova. Îmi permit o comparaţie.

ADVERTISEMENT

Eu sunt născut în judeţul Buzău şi aş putea şi eu să mă consider urmaşul lui Marghiloman (n.r. – Alexandru Marghiloman, al 25-lea prim-ministru al României). Astea sunt doar combinaţii politice doar în România făcute. El a beneficiat politic, are stadion nou la îndemână, dar rămân la părerea că nu are nicio legătură cu ceea ce a fost Universitatea Craiova, ce a fost echipa mare a Universităţii Craiova”, răbufnea Adrian Porumboiu la Orange Sport, în urmă cu jumătate de an.

Fanatik SuperLiga, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera Fanatik SuperLiga va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Adrian Porumboiu, atac fără precedent la Rotaru

ADVERTISEMENT