Sport

Porumboiu pune „tunurile” pe CSA Steaua: „Ei joacă în ‘Cupa Prieteniei’”

Adrian Porumboiu a luat foc din cauza faptului că derby-ul FCSB - Dinamo a fost interzis în Ghencea de CSA Steaua. Fostul mare arbitru i-a desființat pe „militari”.
20.07.2023 | 11:00
Porumboiu pune tunurile pe CSA Steaua Ei joaca in Cupa Prieteniei
Porumboiu pune „tunurile” pe CSA Steaua: „Ei joacă în 'Cupa Prieteniei'”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

E oficial. FCSB – Dinamo se va juca pe „Arcul de Triumf”, un stadion cu nici măcar 8000 de locuri. CSA Steaua a refuzat oferta lui Gigi Becali pentru ca Ghencea să găzduiască „Eternul Derby”, fapt ce l-a scos din sărite pe Adrian Porumboiu.

Adrian Porumboiu, atac la CSA Steaua: „Au făcut stadion, pentru ce? Să joace ei cu Avântul Năvodari?”

„Derby de România” FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 2 din SuperLiga. Din cauza faptului că se joacă pe „Arcul de Triumf”, la meci vor asista aproximativ 5000 de fani ai roș-albaștrilor și doar 350 de ultrași roș-albi.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt multe lucruri de bun simț de spus, dar trăim într-o țară unde cei care sunt la putere vremelnic sau mai puțin vremelnic fac exact ceea ce vor mușchii lor.

E dreptul fiecărei echipe, care plătește… am înțeles că omul acela (n.r. Gigi Becali) a acceptat toate condițiile pe care le-au pus. Nu este stadionul făcut de Armată. Este un stadion făcut din bani publici.

ADVERTISEMENT

(n.r. înțelegem că a intervenit inclusiv prim-ministrul Marcel Ciolacu, însă fără succes) Înseamnă că nu e prim-ministru. Dar primul ministru nu trebuie să intervină, ci trebuie să respecte legile și o chestiune de bun simț. Se plâng că nu sunt bani pentru pensii, pentru copii etc. Important este să recupereze banii care au fost investiți în stadion.

Dacă ei stau și trag de timp, și au jucat în ‘Cupa Prieteniei’, pentru că ei nu au drept de promovare… Federația a greșit aici. Nu-i lași în play-off să joace!

ADVERTISEMENT

Au făcut stadion, pentru ce? Să joace ei cu Avântul Năvodari? Cum să nu le dai voie să joace, dacă plătesc? Scrisoarea de garanție bancară e cea mai importantă, e cât o mie de bilete avalizate.

Ori nu știu despre ce e vorba, ori aruncă praf în ochi. N-au vrut și gata! Eu nu sunt un admirator al lui Becali, dar una-i una, alta-i alta”, a spus Adrian Porumboiu, conform Playsport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali încă speră să joace în Ghencea

Deși varianta Ghencea a picat pentru derby-ul dintre FCSB și Dinamo, Gigi Becali încă speră ca echipa sa să joace pe al doilea cel mai mare stadion din București.

„Când revin lucrurile la normal, eu sunt dispus, nu mă supăr. Când revin lucrurile la normal și vine un om care să aibă bărbăție, o să jucăm. Prim-ministrul ce să facă? Dacă ei sunt capabili să mintă, spun că nu le-am dat. Mint cu nerușinare.

Se încadrează și la minciună, și la abuz, și la ce vrei tu. Noi avem comunicarea cu ei. Le-am spus că dăm bilet avalizat de 750.000 de euro și vă mai dăm pentru 250.000 încă un bilet. Nu putem să vă dăm polița, vă dăm bilet avalizat de încă 250.000, bani la dispoziția voastră.

Nu știu ce să mai cred, dacă au spus și minciuna asta. Sunt oameni de nimic și de doi lei, care sunt mincinoși. Cu oamenii de ăștia nu poți face țară mare”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT