News

Poșta Română o să vândă produse alimentare și nealimentare în oficiile din țară. Parteneriat cu un hipermarket

Poșta Română își diversifică activitatea. Instituția anunță că cetățenii își vor putea procura, în curând, produse alimentare și nealimentare de la oficiile din țară. Deocamdată, un proiect pilot a fost lansat.
06.05.2022 | 21:21
Posta Romana o sa vanda produse alimentare si nealimentare in oficiile din tara Parteneriat cu un hipermarket
Poșta Română își diversifică activitatea. Ce produse pot găsi clienții în oficiile instituției din țară. Sursa foto: posta-romana.ro
ADVERTISEMENT

Schimbare de strategie de business la Poșta Română. Compania Națională va comercializa produse alimentare și nealimentare în incinta oficiilor poștale din țară.

Poșta Română își diversifică activitatea. Ce produse pot găsi clienții în oficiile instituției din țară

În această săptămână, Poșta Română și Auchan Retail România anunță parafarea unui parteneriat pentru vânzarea de produse alimentare şi nealimentare în incinta oficiilor poştale din ţară.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, proiectul debutează cu o etapă pilot în patru oficii poştale din Piteşti. Inaugurarea a avut loc vineri, 6 mai, în prezenţa directorilor generali ai celor două companii, anunță compania de stat.

”Ne-am dorit foarte mult să încheiem acest parteneriat cu Auchan, unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața europeană.

ADVERTISEMENT

Prin acest proiect deschidem o nouă perspectivă asupra pieței, prin diversificarea plajei de servicii oferite clienților în oficiile poștale.

În același spațiu în care aceștia vor accesa serviciile noastre clasice, de astăzi, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare și nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor”, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română.

ADVERTISEMENT

Ce produse vor găsi clienții în incinta oficiilor Poștei Române

În urma acestei înțelegeri, o gama extinsă de produse va fi pusă la dispoziție de lanțul de magazine. Aceasta este formată din aproximativ 150 de produse și este expusă pe o suprafață de vânzare de 10-12 metri pătrați în incinta oficiilor poștale.

În următoarele zile, cetățenii vor putea găsi aici produse de băcănie, dulciuri, băuturi, snacks-uri, dar și o selecție de articole nealimentare, anunță Poșta Română într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

”În funcție de gradul de satisfacție înregistrat în rândul clienților în urma etapei pilot, cele două companii își propun o extindere la scară largă a proiectului care să acopere, treptat, cât mai multe oficii poștale din România”, mai anunță compania de stat.

ADVERTISEMENT