News

Povestea impresionantă a unei femei care merge zilnic în stația de metrou pentru a asculta vocea soțului decedat. Decizie fără precedent luată de autorități

La Londra, o femeie merge în fiecare zi la Metrou, unde stă pe peron doar pentru a asculta un anunț înregistrat de soțul său în 1950. Bărbatul a murit în urmă cu mulți ani.
17.06.2022 | 18:24
Povestea impresionanta a unei femei care merge zilnic in statia de metrou pentru a asculta vocea sotului decedat Decizie fara precedent luata de autoritati
Poveste de iubire în Londra. Merge la metrou zilnic pentru a-i asculta vocea soțului decedat. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Margaret McCollum i-a rămas loială soțului decedat Owald Laurence, cel care a fost vocea unui mesaj pe care pasagerii metroului în aud în fiecare zi în Londra, în momentul în care metroul ajunge în stație.

Poveste incredibilă de dragoste în Anglia

Mesajul celebru „mind the gap”, care s-ar traduce „aveți grijă la distanța dintre metrou și peron”, a fost înregistrat în 1950 cu vocea soțului decedat în 2003. Femeia merge zilnic la metrou și ascultă mesajele înregistrate acum 70 de ani.

ADVERTISEMENT

Margaret McCollum a fost medic generalist și vizitează stația Embankment în fiecare zi, din momentul în care soțul a murit în 2007. Oswald Laurence era absolvent și actor RADA, cel care înregistrase anunțul original „mind the gap” pentru linia de nord a metroului londonez în anii 1950.

Margaret și Oswald s-au cunoscut în 1992, în timp ce el lucra pentru o companie de croazieră din Maroc. Au trăit împreună până la moartea lui, anunță presa din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Mii de oameni aud zilnic anunțul, însă nimeni nu s-a gândit că acest mesaj este atât de special pentru cineva din Londra. ”De când a murit, am stat și am așteptat următorul tren până i-am auzit vocea și i-am explicat cum înregistrarea l-a ajutat să-și păstreze memoria vie”, a declarat Margaret de UNILAD.

În 2012 stația de metrou a înlocuit anunțul original cu altul digitalizat și a aflat, dezamăgită, că vocea soțului nu mai putea fi recuperată în noul sistem. Se pare că Margaret a cerut pur și simplu o înregistrare pe casetă pe care să o poată asculta oricând dorea acasă. Cu toate acestea, compania a înțeles în cele din urmă ce însemnătate are mesajul pentru Margaret și a făcut efortul de a reda înregistrarea originală în stația de metrou.

ADVERTISEMENT

”Am fost foarte emoționați de povestea ei, așa că personalul a urmărit înregistrarea și nu numai că au reușit să obțină o copie a anunțului pe CD pentru a o păstra, dar lucrează și pentru a restabili anunțul la stația Embankment”, a declarat Nigel Holness, Directorul metroului londonez pentru BBC.

Așadar, anunțul original și vechi de peste jumătate de secol a fost scos la lumină, după o pauză de 10 ani. De-a lungul anilor au fost folosite mai multe voci pentru anunțul „mind the gap”, anunț care se aude de fiecare dată când metroul ajunge în stație. În continuare, Margaret merge zilnic pe peron pentru a-și asculta soțul pe care promite că nu-l va uita niciodată.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”