News

Poveste impresionantă pe patul de spital! A fost cerută de soție, deși starea ei era una gravă! Tânăra a murit la două zile distanță. Video

05.07.2020 | 14:02
Poveste impresionanta pe patul de spital A fost ceruta de sotie desi starea ei era una grava Tanara a murit la doua zile distanta Video
ADVERTISEMENT

Poveste impresionantă pe patul de spital! Un tânăr nu a ezitat să-și ceară de soție iubita, deși aceasta mai avea doar câteva zile de trăit.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, suferea de cancer la sân și situația ei medicală nu era una deloc bună, conform România TV.

ADVERTISEMENT

“Dacă iubirea este iubire adevărată, nimic nu poate separa două persoane făcute pentru a fi împreună”, este titlul clipului postat pe facebook de contul Sebastian Boruz.

A cerut-o de soție pe patul de spital

Nu a durat mult și momentul emoționant a făcut înconjurul lumii. Imaginile au devenit virale și au adunat zeci de mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Oamenii s-au întrecut în distribuiri, dar și comentarii. Peste 1500 de persoane au ținut să le transmită un mesaj de încurajare celor doi.

Dacă iubirea este iubire adevărată, nimic nu poate separa două persoane făcute pentru a fi împreună.❤

A cerut-o în căsătorie înainte ca ea să moară…?Dacă iubirea este adevărată, nimic nu poate separa două persoane făcute pentru a fi împreună.❤?

Nai-post ni Sebastian Boruz noong Martes, Hunyo 23, 2020

“Fără cuvinte…. multii prefera sa plece de lângă persoana care i-a fost alături la bine și la greu, dar el a preferat să fie cu ea până în ultima clipa. Bravo lui, asta înseamnă IUBIRE. Respect pt bărbații care iubesc sincer… nu pe interes. Mai rar vezi asa ceva”, este unul dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

„Doamne ajuta ???Dumnezeu sa Va Binecuvinteze sa Va Dea Sanatate si Mintuire sa Va bucurati unul de altu, Amin!”, a scris o altă utilizatoare.

„Felicitări pt.barbatii ca el.. și la bine și la greu,,a iubit-o .. aceasta e iubirea adevărată..unu la o mie mai sunt băieți ca el..D-zeu s-o odihnească în pace!!”, a menționat un bărbat

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor oferite de sursa anterior citată, tânăra din imagine a murit pe 19 iunie, la doar două zile după ce a acceptat cererea în căsătorie.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: