Life

Povestea jurnalistei care a plecat de la Antena 1 după trei luni. Cu ce se ocupă acum, după ce a renunțat la televiziune

Adevăratul motiv pentru care o jurnalistă cunoscută a rupt contractul cu Antena 1. Vedeta a plecat de acolo după nici trei luni
04.01.2024 | 17:28
Povestea jurnalistei care a plecat de la Antena 1 dupa trei luni Cu ce se ocupa acum dupa ce a renuntat la televiziune
Adevăratul motiv pentru care Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că o carieră în televiziune este dorită de aproape toată lumea. Ei bine, de la această regulă există și o excepție. Este cazul următoarei jurnaliste care după ce a jonglat cu Antena 1 și cu PRO TV, a decis să se retragă din televiziune. Ce a determinat-o să ia o astfel de decizie.

Ramona Păuleanu a jonglat cu PRO TV-ul și Antena 1

Migrația vedetelor de la Antena 1 la PRO TV și invers este un fenomen cunoscut la noi în țară. Fiecare prezentator sau celebritate semnează cu trustul care îi satisface cel mai bine cerințele.

ADVERTISEMENT

Este și cazul Ramonei Păuleanu pe care cei de acasă o cunosc atât de la PRO TV, cât și de la Antena 1. Vedeta a mai avut pauze pe care le-a luat de la televiziune, iar întoarcerea ei a fost una suprinzătoare pentru public.

În ultimii ani, Ramona Păuleanu a apărut pe ecran la PRO TV și, tot de acolo, o știa majoritatea publicului. După ce a luat o pauză, revenirea ei a fost una surprinzătoare. Nu a mai fost la PRO TV, ci a migrat la rivali.

ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu și-a dorit un nou început la Antena 1. Ajunsă în trust cu multe speranțe, se pare că planurile ei de acasă nu s-au conturat deloc așa cum și-a dorit. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta a ales să își dea demisia.

De ce a plecat vedeta de la Antena 1 după o perioadă atât de scurtă

La Antena 1, Ramona Păuleanu a stat mai puțin de trei luni. Aceasta a fost, mai mult, o perioadă de acomodare pentru ea. Din păcate, a ajuns la concluzia că acest domeniu nu i se potrivește la fel de mult, așa că s-a reorientat.

ADVERTISEMENT

Plecarea ei de la Antena 1 i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că nu trecuse mult timp de când semnase cu postul rival al PRO TV-ului. După această decizie, vedeta a ales să își dedice întreaga energie unui proiect mult mai drag sufletului ei.

Cei care o urmăresc sigur au observat că Ramona Păuleanu moderează propriul ei podcast. Acesta se numește ”Creștem mari” și este un proiect de la care are multe așteptări. Fanii l-au primit cu brațele deschise, dar asta nu înseamnă că lipsesc criticile sau comentariile negative.

ADVERTISEMENT

Pentru că este un proiect în care a investit timp și energie, Ramona se implică în totalitate. Vedetei nu îi scapă niciun comentariu, fie el pozitiv sau negativ. Deși este deschisă la opinile celor care îi vizionează materialele, recunoaște că are un gust amar.

Online-ul este un mediu mult mai dur decât televiziunea, iar vedeta a aflat asta pe pielea ei. Ramona Păuleanu este pur și simplu siderată de comentariile pe care le aruncă unii oameni în online, fără ca măcar să o cunoască. Răutățile celor din jur o lasă fără replică, deși are ani de experiență în televiziune în spate.

ADVERTISEMENT