News

Povestea neștiută a lui Takumi Minamino! Noua achiziție a lui Liverpool a fost la un pas să moară la naștere

06.01.2020 | 13:50
Povestea nestiuta a lui Takumi Minamino Noua achizitie a lui Liverpool a fost la un pas sa moara la nastere
Takumi Minamino. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Takumi Minamino a impresionat în grupele Champions League în tricoul lui Red Bull Salzburg și i-a convins pe șefii „cormoranilor” să-l transfere. Niponul a debutat în echipa lui Jurgen Klopp în meciul din Cupa Angliei împotriva lui Everton (1-0) și a jucat 70 de minute.

Totuși, viața lui Takumi Minamino nu a fost uşoară, el fiiind aproape să moară chiar la o zi după naştere.

ADVERTISEMENT

Cum a fost aproape Takumi Minamino să moară la naștere

Takumi Minamino are o poveste de viață impresionantă și a fost aproape să moară chiar la o zi de la naștere. Mijlocașul japonez al lui Liverpool s-a născut pe 16 ianuarie 1995 la Izumisano, Osaka, iar pe 17 ianuarie s-a declanșat un cutremur puternic.

Cutremurul a fost clasat drept al doilea cutremur ca magnitudine din istoria Japoniei, până la sfârșitul secolului 20. Din păcate, în urma dezastrului, 6.434 de persoane și-au pierdut viața și peste 70.000 de locuințe au fost distruse.

ADVERTISEMENT

Minamino împreună cu familia sa au supraviețuit, însă casa lor fusese distrusă, așa că au fost obligați de împrejurări să trăiască într-o rulotă, în care locuia împreună cu tatăl, mama și fratele său.

  • 25 de ani va împlini Takumi Minamino pe 16 ianuarie

„Părinții mi-au spus să nu uit niciodată ce înseamnă numele meu”

Numele lui Minamino a fost ales special de părinții săi, pentru a-l purta restul vieții și pentru a trăi o viață bună. Takumi înseamnă explorare și fructificare, iar el a povestit o întâmplare petrecută în copilărie, când părinții lui i-au atras atenția să nu uite niciodată ce înseamnă cu adevărat numele său.

ADVERTISEMENT

„Când eram mic, părinții mi-au spus să nu-mi pierd niciodată semnificația numelui meu. Trebuie să fiu mereu determinat și să ating succesul în tot ceea ce fac”, a spus Minamino.

„L-am transferat pe Minamino pentru că a jucat ca un nebun împotriva noastră. I-am spus că dacă va continua la fel și la Liverpool se va dezvolta foarte mult. Nu va fi a 6-a opțiune a noastră cum s-a zvonit, mai ales că el poate să joace pe multe poziții”, a spus Jurgen Klopp când l-a prezentat pe Minamino.

ADVERTISEMENT
  • 12.500.000 de euro este cota de piață a lui Takumi Minamino, conform transfermarkt.com
Tags: