News

Povestea românului care a murit în Germania, la cules de sparanghel! Nu poate fi adus în țară dacă s-a stins din viață din cauza COVID-19

14.04.2020 | 14:38
Povestea romanului care a murit in Germania la cules de sparanghel Nu poate fi adus in tara daca sa stins din viata din cauza COVID19
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat povestea românului care a murit în Germania, la cules de sparanghel! Bărbatul, pe numele lui Nicolae Bahan, era plecat de trei săptămâni din țară. A făcut-o alături de soția lui, în speranța unui trai mai bun pentru întreaga familie.

Povestea românului care a murit în Germania, la cules de sparanghel!

„Era din localitatea noastră, stătea la bloc alături de soție. Avea și copii, toți căsătoriți, un singur băiat este necăsătorit”, a spus pentru FANATIK reprezentanta asistenței sociale din Solca.

ADVERTISEMENT

Aceasta a transmis că în cazul în care bărbatul a murit de coronavirus, atunci situația s-ar putea complica. Nemții urmau să ofere răspunsul final și tot ei își vor da acordul pentru un eventual transport în țară.

Nu poate fi adus în țară dacă s-a stins din viață din cauza COVID-19

„Urma ca familia să primească răspunsul medicilor. În cazul în care a murit de coronavirus, atunci acesta nu mai poate fi adus în țară.

ADVERTISEMENT

Medicii nemți sunt cei care interzic lucrul acesta. Dacă sunt alte cauze, atunci transportul poate fi făcut”, a continuat reprezentanta primăriei.

Vă readucem aminte că soția lui a fost sfătuită de angajatori să rămână în cameră și să nu iasă până când medicii nemți vor prezenta cauza morții. Din păcate, verdictul a fost amânat pentru că în Germania s-a sărbătorit Paștele catolic în acest weekend.

ADVERTISEMENT

Nicolae Bahan mai are un frate în Solca, județul Suceava. Ei au rămas singuri în viață, după ce o serie de tragedii le-a lovit familia.

„La noi în localitate mai locuiește un frate de-al lui. Ceilalți frați s-au prăpădit de timpuriu, din diverse probleme. Vorbim și despre boli cardiece”, au adăugat cei de la Primărie.

ADVERTISEMENT

Este posibil ca bărbatul să fii avut antecedente medicale. Angajatorii nu fac un examen amănunțit atunci când vin să caute forță de muncă.

„Din păcate, știți cum este, nimeni nu vine să te angajeze cu forța. Ei se duc la interviu și ascund poate posibile boli, posibile probleme de sănătate”, au subliniat cei de la asistența socială din Solca

 

ADVERTISEMENT