Life

Povestea Rosei Saito, femeia care a devenit model la 68 de ani. A crescut singură 3 copii, după ce a rămas văduvă

Rosa Saito a devenit fotomodel la 68 de ani, iar acum are mare succes în domeniu. Povestea ei de viață pare desprinsă din filme.
10.11.2022 | 23:02
Povestea Rosei Saito femeia care a devenit model la 68 de ani A crescut singura 3 copii dupa ce a ramas vaduva
Rosa Saito are acum 71 de ani. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rosa Saito impresionează prin povestea ei de viață. La 68 de ani a devenit un fotomodel de succes, pozând pentru reviste și branduri de renume. Cum a reușit?

Rosa Saito, fotomodel de succes la 71 de ani. Este văduvă și a crescut singură trei copii

Rosa Saito are 71 de ani în momentul de față, iar în trecut și-a pierdut soțul și a rămas văduvă. Destinul nu i-a fost unul ușor atunci, mai ales că a rămas mamă singură, cu trei copii.

ADVERTISEMENT

Rosa Saito, pe numele real, Rosa Setsuko, este originară din Sao Paolo, Brazilia, venind pe lume într-o familie de japonezi. Pe lângă faptul că a rămas văduvă și cu trei copii, femeia s-a mai confruntat și cu probleme de familie: în tinerețe s-a ocupat de îngrijirea mamei sale, bolnavă la pat.

Soarta i-a surâs la 68 de ani, când în calea sa au apărut doi agenți de modelling și un fotograf, care i-au propus să colaboreze cu ei. În cadrul unui interviu, Rosa a mărturisit că nu a acceptat din prima, dar în cele din urmă a hotărât să-și asume riscul.

ADVERTISEMENT

”De două ori am fost abordată de către profesioniști de la agenția de modele Mega și o dată de un fotograf. Am lăsat ideea să se maturizeze timp de un an.

Până la urmă, a contat și asta, nu era ceva în care urma să mă bag așa, orbește. Până când am decis să-mi asum riscul ”, a declarat Rosa Saito, potrivit secretlifeofmom.

ADVERTISEMENT

Cum reușește Rosa Saito să arate atât de bine la 71 de ani

Rosa Saito uimește prin frumusețea și silueta sa la cei 71 de ani. A dezvăluit că de-a lungul timpului s-a îngrijit cu produse naturale, precum ceaiuri, aloe sau uleiuri de cocos și de măsline.

Pe lângă îngrijrea exterioară, Rosa Saito este convinsă că au ajutat-o foarte mult să-și mențină frumusețea și gândurile pozitive.

ADVERTISEMENT

”Totul a fost bazat pe ceai și, în esența mea, sunt așa, cam împotriva a tot ceea ce este chimie. Așa că, întotdeauna am avut grijă de mine cu aloe, ulei de cocos, ulei de măsline.

Este modul firesc pentru noi. Desigur, ca femeie, sunt unele lucruri pe care mi-aș dori să le schimb. Le avem cu toții, dar nu sunt nemulțumită de mine.

Mă simt bine cu mine. Frumusețea în sine constă în a avea cu adevărat grijă de gândurile tale, de spiritualitatea ta. Conținutul contează, în opinia mea”, a mai precizat Rosa Saito.

ADVERTISEMENT
Tags: