Life

Povestea tatuajelor lui Tavi Clonda. Ce scrie pe gâtul soțului Gabrielei Cristea

Tavi Clonda a spus ce semnificație au tatuajele sale. Cele mai recente sunt, de departe, cele mai importante pentru cântăreț.
07.10.2022 | 17:24
Povestea tatuajelor lui Tavi Clonda Ce scrie pe gatul sotului Gabrielei Cristea
Tavi Clonda, cântăreț. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda are mai multe tatuaje, fiecare cu o semnificație aparte. Soțul Gabrielei Cristea a vorbit despre desenele de pe corpul său. Cele mai noi și le-a făcut pe gât și au mare legătură cu familia pe care și-a format-o cu prezentatoarea de la Antena Stars.

Tavi Clonda și-a tatuat numele fetițelor sale și datele lor de naștere

Clonda și-a tatuat numele fetițelor sale pe gât, în stânga și în dreapta, dar și datele lor de naștere. Bărbatul a glumit spunând că zilele în care au venit pe lume Bella Victoria și Iris Thea Selena sunt greu de reținut, fiind niște numere impare.

ADVERTISEMENT

Așa a putut și el să rețină zilele de 23 septembrie și 17 martie, cele în care au venit pe lume micuțele.

Apoi, pe spate și-a tatuat o cruce, chiar crucea pe care a primit-o în dar de la regretata sa bunică. Artistul a avut o relație cu totul specială cu bunica sa, Margareta, aceasta oferindu-i la un moment dat o cruciuliță sfințită adusă din Ierusalim.

ADVERTISEMENT
tavi clonda tatuaje
Tavi Clonda are tatuate numele fetițelor sale și semnătura mamei lui, Iolanda. Foto: Capturi Prima TV

„Primul meu tatuaj l-am făcut acum 15 ani”

„Primul meu tatuaj l-am făcut acum 15 ani. Mi-a dat bunica mea o cruciuliță, era sfințită, din Ierusalim. Și acum o am și nu o mai pun la gât (n.r.: i s-a rupt agățătoarea) și mi-am tatuat-o pe spate”, a dezvăluit Clonda la Prima TV.

Pe brațe are tatuate semnătura mamei sale, Iolanda, și numele nepoțelului său, Cezar Andrei, băiatul surorii sale, Andreea. Tavi a zis că e mândru de nepotul său, care are un examen important la înot, fiind pasionat de acest sport.

ADVERTISEMENT

Despre semnătura mamei lui, acesta a dezvăluit chiar și o anecdotă. Atunci când i-a cerut femeii care i-a dat viață să se semneze pe hârtie, doamna Iolanda era reticentă. Se gândea că vrea să falsifice niște acte ori îi cumpără un cadou special și are nevoie de iscălitura ei. Femeia a fost cu greu convinsă să se semneze, iar când și-a văzut scrisul pe brațul fiului ei a fost atât de emoționată încât nu i-a venit să creadă.

Clonda mai are un tatuaj pe alt braț, o stea a norocului în care e trecută litera R, care vine de la cel mai bun prieten al său, un tip pe care îl consideră drept frate.

ADVERTISEMENT