Life

Tavi Clonda, în recuperare medicală chiar și de ziua lui: „În două săptămâni scap”. Motivul pentru care soțul Gabrielei Cristea va petrece abia pe 23 septembrie

Tavi Clonda a ajuns la vârsta de 43 de ani! Soțul Gabrielei Cristea va face mare petrecere abia pe 23 sau 24 septembrie!
15.09.2022 | 13:50
Tavi Clonda in recuperare medicala chiar si de ziua lui In doua saptamani scap Motivul pentru care sotul Gabrielei Cristea va petrece abia pe 23 septembrie
Tavi Clonda, la 43 de ani. Foto: Instagram. Colaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a împlinit astăzi vârsta de 43 de ani, zi pe care și-a dedicat-o în prima parte recuperării sale medicale. Tavi se confruntă cu niște dureri de ceva vreme în zona lombară. Și, conștiincios de fel, nu a putut fenta ședința de fizioterapie nici măcar de ziua lui.

Tavi Clonda, în recuperare cu spatele chiar și de ziua lui: „Am făcut o mișcare greșită și mi-a apărut iar durerea”

Soțul prezentatoarei Gabriela Cristea a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre problemele sale la spate, de care susține că s-ar putea să scape în cel mult două săptămâni.

ADVERTISEMENT

„Problemele astea la spate sunt mai vechi, și de la fotbal, plus că am mai căzut și cu snowboard-ul. Durerile în zona lombară reapar din când în când, așa că trebuie să fac recuperare.

De curând am făcut o mișcare greșită și mi-a apărut iar durerea, dar sunt bine. În două săptămâni scap, cred”, a povestit Tavi Clonda pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și, totuși, având în vedere că este ziua lui, Tavi s-a gândit să petreacă așa cum poate, cu atenție mare la mișcările bruște, ca să nu își supere din nou spatele.

Artistul a petrecut și azi noapte, împreună cu câțiva vecini, iar ziua sa de naștere va continua în același stil, cei dragi pregătindu-i cu siguranță câteva surprize.

ADVERTISEMENT

Adevărata petrecere vrea să o organizeze abia pe 23 septembrie, iar motivul nu are legătură cu micile probleme de sănătate, ci cu una din comorile sale, Victoria Bella Margot.

„Pe 23 este și ziua Victoriei și vreau să ne facem ziua împreună”

„O să fac o petrecere mare pe 23 sau 24, căci pe 23 este și ziua Victoriei și vreau să ne facem ziua împreună. Va fi o petrecere și pentru copii, și pentru oameni mari. Vrem să facem ceva frumos”, ne-a mai dezvăluit cântărețul.

ADVERTISEMENT

Cei dragi au început deja să îi facă urări, unele chiar în mediul online. Gabriela Cristea nu a putut ignora această zi specială din familia ei. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa: capriciile iubirii” i-a făcut o urare specială pe Instagram. I-a amintit soțului ei cât de mult îl iubește.

„M-am gândit în fel și chip la cadoul potrivit pentru ziua ta, dar nimic nu mi s-a părut la fel de prețios decât aceste declarații de dragoste. La mulți ani, soțul meu iubit!”, i-a transmis Gabriela pe rețeaua de socializare.

Cântărețul s-a topit cel mai tare când a văzut mesajele pe care aveau să i le spună de ziua lui cele două fete, Thea Iris și Victoria. „Te iubesc, tati!”, le-au spus amândouă, extrem de emoționate, în timp ce Gabriela Cristea le filma.

Vedeta a postat pe Instagram videoclipul cu cele două micuțe, care a strâns sute de aprecieri în doar câteva ore. La postare a reacționat, evident, și Tavi Clonda. Acesta a spus tot ce a avut pe suflet folosindu-se de emoticoanele în formă de inimă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Tavi Clonda a devenit cunoscut în 2001, la „Ploaia de stele”

Tavi Clonda este cunoscut publicului larg de ani buni, încă dinainte să fie împreună cu Gabriela Cristea. Acesta participase în show-ul „Ploaia de stele” de la TVR 1, unde a devenit finalist. Apoi, În anul 2003 a pornit într-un turneu european ca director de programe artistice. În 2005, Tavi pornise pe drumul american, obținând un contract important timp de opt luni în Miami, Florida.

Când s-a întors din Statele Unite, Clonda a înființat trupa Bandidos. Apoi s-a axat pe cariera solo, trupa destrămându-se. Popularitatea lui a crescut și mai mult în anul 2013, ca artist în band-ul emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D. Acesta e show-ul unde a început, de altfel, povestea lui de iubire cu Gabriela.

 

ADVERTISEMENT