Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Povești geniale cu Steaua și marea rivală: “Era la Dinamo și avea slipi roș-albaștri pe el”

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB se apropie cu pași rapizi, iar cele două rivale se pregătesc de meciul care poate aduce pacea între echipă și suporteri.
26.11.2023 | 09:16
Povesti geniale cu Steaua si marea rivala Era la Dinamo si avea slipi rosalbastri pe el
Steaua - Dinamo POVESTI GENIALE cu Gigi Mustata - Giani Kirita - Mihai Stoichita - Vivi Rachita. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB este echipa de pe primul loc și marea favorită înainte de derby. Trupa lui Charalambous are 31 de puncte, cu 21 mai multe față de rivala Dinamo. Cele două formații sunt în duel atât în teren, cât și în afara lui. Ba mai mult, au existat trădări istorice între cele două cluburi legendare.

Tică Dănilescu a activat atât la Steaua cât și la Dinamo

“Fostul președinte al Stelei, Tică Dănilescu, atâția ani la Steaua cu trofee și socoteli. Îl dau afară, sau pleacă el, nu mai știu cum a fost. Și se duce la Dinamo. Eu am muncit cu el ani de zile împreună.

ADVERTISEMENT

Când mă întorc, el cu procurorul, cu Cornel Dinu, mare dinamovist, procurorul crescut vopsit, nu se ia nici cu acetonă vopseaua aia. Zicea că e mare dinamovist, domne, câte trofee a câștigat. I-am zis, nea’ Tică, dacă îți dau pantalonii jos, slipul e roșu-albastru, îți spun eu. Râde și acum când îți spun”, a declarat Mihai Stoichiță.

Dinamo are câteva etape la dispoziție să își intre în formă înainte de derby. Echipa lui Ovidiu Burcă o va întâlni pe Oradea, UTA și Universitatea Craiova. Cele trei partide sunt ocazia perfectă pentru Dinamo să își crească starea de spirit și să câștige partida cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB se va juca pe 25 noiembrie

“Nea’ Tică, pe bune, a fost dinamovist. Faptul că a făcut pentru Steaua, performanțele pe care le-a realizat. A făcut foarte multe pentru noi și îl respectăm foarte mult. Dar din punctul meu de vedere, Giani Kiriță, am curaj să fac un pariu că nu există dinamovist mai pur-sânge ca el.

Este mai greu să se mai nască fotbaliști ca voi. Cu sânge și suflet pentru echipă. Voi intrați pe teren cu mentalitatea de învingător, chiar dacă știați că ceilalți sunt mai buni ca voi. Acum o spun cu regret că nu știu ce mentalitate au acești copii în fotbalul mare”, a spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

“Noi ne respectăm. Îmi amintesc că ne e dor de acele derby-uri în care voi mă înjurați, eu vă înjuram, și ieșeau cele mai frumoase derby-uri. Acești copii nu mai au mentalitate, că nu au repere, nu are cine să-i educe. Vorbeam de vestiarul lui FCSB sau Dinamo. Nu are cine să le arate acel spirit.

Oamenii care au făcut performanță sunt tratați cu răceală. La FCSB au fost mai bine tratați, dar la Dinamo niciodată nu au avut grijă. Trebuie să zică că trebuie să reînvie spiritul acela”, a declarat Giani Kiriță

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea este în direct, de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Povesti geniale cu Steaua si Dinamo

 

ADVERTISEMENT