Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacție furibundă a peluzei FCSB, după 2-2 la Petrolul: ”Ștergeți rușinea cu Rapid, altfel discutăm în alt mod”

Gheorghe Mustață, liderul peluzei FCSB, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre remiza cu Petrolul și a avut un mesaj pentru jucători înaintea derby-ului cu Rapid.
29.10.2023 | 13:15
Reactie furibunda a peluzei FCSB dupa 22 la Petrolul Stergeti rusinea cu Rapid altfel discutam in alt mod
Gheorghe Mustață, liderul peluzei FCSB, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre remiza cu Petrolul și a avut un mesaj pentru jucători înaintea derby-ului cu Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a pierdut 2 puncte importante în meciul de la Ploiești, fiind egalată din penalty la ultima fază, iar acum se pregătește pentru derby-ul de pe Arena Națională împotriva giuleștenilor.

Mesajul liderului peluzei FCSB după remiza cu Petrolul

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a ținut să nu-i critice pe jucători după remiza cu Petrolul, însă le-a transmis un mesaj clar în vederea partidei cu Rapid.

ADVERTISEMENT

”Băieții nu se concentrează pe final. Nu putem să le sărim acum în cap, asta este, dar sper să se concentreze și să fie puțin mai mobilizați în meci. A greșit acolo Ngezana, nu trebuia acolo 11 metri, asta e. Nu mai contează, bine că nu ai pierdut, ai câștigat un punct în deplasare. Poate punctul ăsta pe viitor va fi benefic.

Niciodată nu o să dau în echipă, cu atât mai mult acum când e pe primul loc. Știu că am pierdut 2 puncte, dar mai găsim și scuza asta că am câștigat unul. Acum ce să facem să dăm în echipă?”, a declarat Mustață.

ADVERTISEMENT

Fanii vor schimba foaia dacă nu văd atitudine la întâlnirea cu Rapid

”Asta este, nu-i nimic, vine un meci important cu Rapid și jucătorii nu trebuie criticați acum. Criticăm după meciul cu Rapid dacă nu-și dau silința, nu-și dau viața pe teren și să răzbune rușinea de anul trecut. Atunci discutăm despre altceva.

Cu siguranță că dacă nu urma meciul cu Rapid eram puțin mai revoltat pentru rezultatul de aseară, pentru că din minutul 70 când s-a primit golul din acea lovitură liberă au făcut pasul în spate când trebuia să atace. Steaua (n.r. – FCSB) nu a făcut niciodată pasul în spate.

ADVERTISEMENT

Asta este, nu-i nimic, mergem la treabă pentru că urmează derby-ul cu Rapid, campionatul nu s-a terminat și cu siguranță anul ăsta suntem campioni. Chiar dacă joacă toate echipele cu ambiție împotriva noastră, nu contează. O să-i motivăm și noi să joace cu ambiție mai puternică”, a mai spus Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

Mustață, contre pentru rivalii din Pluza Sud

Liderul Peluzei Nord a comentat evoluțiile lui Andrea Compagno și Dorin Rotariu și nu a ratat ocazia să trimită noi săgeți către rivalii de la Sud, susținătorii Clubului Sportiv al Armatei Steaua, înaintea jocului pe care aceștia îl au cu Rapid în Cupa României.

ADVERTISEMENT

”Vivi (n.r. – Vivi Răchită) știu că tu ai ceva cu Compagno, dar de data asta îți dau dreptate. Și eu am văzut același lucru. După ce am văzut faza, pentru că eu eram acolo și era exact la noi, eu nu mi-am dat seama că o ia spre tușă. Acolo trebuia să intri cu ea în centru și scoteai ceva, trăgeai la poartă.

Rotariu trebuie să se încadreze în echipă, deocamdată are 3 săptămâni de când a venit. Nu poți să nu-i dai o șansă unui copil, mai ales că nu putem să vorbim de Rotariu că nu e fotbalist. Copilul trebuie să muncească și să revină la capacitatea lui pe care o știm cu toții. Nu e un copil rău și avem răbdare cu el. Noi avem răbdare cu toți până la un moment dat.

Eu m-aș bucura ca ei (n.r. – suporterii CSA Steaua) să umple Ghencea. O să vedeți un stadion plin de rapidiști, exact cum a fost la meciul cu Dinamo. Dinamo a umplut stadionul și ei au spus că ei sunt. Păi dacă tu câștigi cu Dinamo, nu stai să sărbătorești victoria la sfârșit cu echipa? De ce s-a golit tribuna a doua? Stăteau dinamoviștii să sărbătorească cu ei?”, a afirmat Mustață.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Mustață, mesaj pentru jucători înaintea derby-ului cu Rapid

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru "total goluri FCSB: sub 1,5” la meciul Oţelul - FCSB