Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Povești vânătorești cu „lotul Dinamo”. Petre: „Contra era să mă împuște! Noroc că m-am aplecat”. Ce a făcut Vlădoiu

Florentin Petre și-a adus aminte cum a fost în tinerețe la vânătoare alături de Jean Vlădoiu și Cosmin Contra, mai ales că era să moară împușcat.
12.01.2024 | 12:08
Povesti vanatoresti cu lotul Dinamo Petre Contra era sa ma impuste Noroc ca mam aplecat Ce a facut Vladoiu
Povești vânătorești cu „lotul Dinamo”. Petre: „Contra era să mă împuște! Noroc că m-am aplecat” Ce a făcut Vlădoiu
ADVERTISEMENT

Florentin Petre, fostul fotbalist al lui Dinamo, și-a adus aminte cum a fost invitat la o partidă de vânătoare de Jean Vlădoiu, un expert în domeniu. Pentru că nu avea nicio experiență și nici măcar nu era pasionat de vânătoare, Florentin Petre a fost aproape să fie împușcat de un alt novice, Cosmin Contra.

Florentin Petre: „Contra era să mă împuște la vânătoare! Noroc că m-am aplecat”. Ce a făcut Vlădoiu

”Cum a fost aia cu, mi-a povestit cineva, dar cum a fost aia cu Jean Vlădoiu, când te-a luat la vânătoare? Zi-ne asta cu vânătoarea și cu Mutu”, a întrebat Horia Ivanovici. ”O mică parte. Asta a fost mult mai grav decât a spus-o, el a făcut doar un rezumat. Doar ce venise perioada când venise Rednic.

ADVERTISEMENT

Jean Vlădoiu a făcut un lot de ăsta de pădurari, ne-a dat la fiecare câte o pușcă. Era și Cosmin Contra și Mihalcea. Mulți am plecat, era să ne întoarcem mai puțini. La moment dat Contra era să mă împuște, acum nu cred că mai are cineva ce să ne spună. N-a pus bine piedica bine la pușcă, era să mă împuște”, și-a adus aminte Florentin Petre.

Desigur, anii au trecut și acum povestea lui Florentin Petre este spusă în studioul FANATIK SUPERLIGA pentru amuzament, însă în acel moment fotbalistul lui Dinamo chiar văzuse moartea cu ochii, fără să realizeze.

ADVERTISEMENT

”Vorbesc serios. Nu, n-a fost atent, a apăsat, i s-a descărcat arma. Norocul meu a fost că m-am aplicat, mă agățaseră niște ciulini de adidași, mă aplecasem.

Atunci s-a descărcat și arma, ne-am uitat unii cu alții ca boii, nu știam ce se întâmplă. A venit Jean, s-a supărat, ne-a lăsat două prăștii. Da și era și de aia de mistreț (n.r. arma). Acum râd, dar atunci a fost destul de complicată situația, am avut noroc că în viață mai trebuie să ai și noroc.

ADVERTISEMENT

Complicată. Cum mergeam noi în pădure, zice Jean vedeți urmele ăstea? Ne-am uitat la adidași, la noi, n-am înțeles nimic. Într-adevăr, erau urme de mistreți și am zis, fii atent!”, a completat Petre. ”E adevărat că te punea Jean să alergi iepurii ca să-i împuște ei?”, a intervenit Horia Ivanovici.

”Erau niște boscheți mult mai înalți ca mine, după ce făcusem vreo 5 kilometri de mersul piticului prin pădure, eram distruși. Aia a fost, că ia-o tu din stânga ca să-i gonești către noi. Ăștia nu știu să tragă, noi suntem gonacii. A fost o experiență extraordinar de mișto, grea”, a completat Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

Nu uitați! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera Fanatik SuperLiga va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

ADVERTISEMENT