News

Prădător sexual din București, prins în Brașov. A violat două minore, după ce a fost condamnat pentru fapte asemănătoare în Anglia

Individul este din Capitală, dar după comiterea faptelor fugea în alte localități. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
08.11.2023 | 14:03
Pradator sexual din Bucuresti prins in Brasov A violat doua minore dupa ce a fost condamnat pentru fapte asemanatoare in Anglia
Prădător sexual din București, prins în Brașov. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prădător sexual din București, prins în Brașov. Bărbatul a violat două minore, iar în trecut a fost condamnat pentru fapte similare în Anglia. A ajuns în arestul Poliției pentru următoarele 30 de zile.

Prădător sexual din București, prins în Brașov

Individul, în vârstă de 55 de ani, este cetățean român, dar vreme de mai multă vreme a stat în Marea Britanie și în Spania, acolo unde este acuzat și de alte infracțiuni. De asemenea, în trecut a mai comis fapte de natură sexuală și furturi în România.

ADVERTISEMENT

De câteva luni și-a reluat „activitatea” de prădător sexual. Acesta găsea victime minore într-o gară din București. Prima dintre fete, în vârstă de doar 10 ani, a fost abordată sub diferite pretexte și convinsă să meargă la el acasă.

Totul s-a petrecut pe 16 iulie 2023. Ajunși în locuința lui, bărbatul a violat-o pe minoră, iar apoi i-a luat telefonul mobil. Peste două zile, pe 18 iulie, fata a revenit în gară pentru a-i cere să-i înapoieze telefonul, însă acesta nu a acceptat. În schimb, a dus-o pe copilă într-o cameră de hotel, iar acolo a contrâns-o, din nou, să întrețină relații sexuale.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, fata a reușit să plece și a ajuns cu un autocar în municipiul Râmicu Vâlcea. Acolo a fost depistată de polițiști, iar ea a povestit ceea ce a pățit. Acum câteva zile, individul a comis o nouă faptă.

Bucureșteanul i-a furat banii uneia dintre victime

Pe 31 octombrie a ademenit o altă victimă, în vârstă de 15 ani, tot într-o gară din Capitală. Bărbatul a dus-o într-un hotel, spunându-i că a doua zi vor merge amândoi în județul Vâlcea, unde minora trebuia să ajungă.

ADVERTISEMENT

Ajunși la hotel, acesta a violat-o, iar apoi i-a furat o sumă de bani. Fata a sesizat poliția, povestind prin ce coșmar a trecut, iar oamenii legii au bănuit că este posibil să fie vorba despre același violator.

„În baza probatoriului administrat, dar şi a colaborării cu alte două state partenere, a fost identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

ADVERTISEMENT

Totodată, având în vedere modul asemănător de comitere a faptelor, precum şi a semnalmentelor oferite de cele două minore, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptelor este acelaşi bărbat”, au anunțat polițiștii din Capitală.

Bărbatul a fost depistat, pe 3 noiembrie, în Brașov. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Se pare că după comiterea fiecărei fapte, individul fugea din București.

 

ADVERTISEMENT