Life

Prăjitură cu 4 ingrediente. O rețetă delicioasă și foarte simplă, perfectă pentru weekend

06.06.2020 | 13:25
Prajitura cu 4 ingrediente O reteta delicioasa si foarte simpla perfecta pentru weekend
Prăjitură cu 4 ingrediente. O rețetă delicioasă și foarte simplă, perfectă pentru weekend. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Dacă tot este weekend și simți nevoia de ceva dulce, atunci îți recomand să încerci o rețetă extrem de simplă care se pregătește din numai 4 ingrediente. Prăjitura cu cocos are o textură cremoasă și mai ales, un gust pe măsură care te va face să ceri o porție suplimentară.

Prăjitură cu cocos pregătită rapid, cu doar 4 ingrediente

Înainte de a ne apuca de pregătirea desertului trebuie să ne asigurăm că avem toate ingredientele necesare. Așadar, pentru această prăjitură simplă și delicioasă nu ai nevoie decât de 4 lucruri.

ADVERTISEMENT

Este o rețetă care merită încercată măcar o dată-n viață, nici nu-ți va veni să crezi că este pregătită din numai 4 ingrediente simple. Desertul are un gust dulce de cocos căreia nu-i vei rezista.

Iată ce trebuie să ai în bucătărie pentru a pregăti rapid această prăjitură: o conservă de lapte condensat de 400 de grame, 200 ml de lapte, 120 grame de cocos și 3 ouă.

ADVERTISEMENT

Mare atenție, laptele condensat nu poate fi înlocuit cu absolut nimic, acesta se găsește în magazine, în special pe raioanele cu cafea.

Mod de preparare prăjitură cu cocos

  1.  Într-un vas destul de încăpător se pun laptele condensat, cocosul, laptele de vacă și cocosul. Așadar, cele 4 ingrediente se amestecă bine
  2. Compoziția obținută se toarnă într-o tavă care se va da la cuptor pentru circa 35-40 de minute, la o temperatură de 180 de grade Celsius
  3. Prăjitura este gata când se rumenește deasupra și devine aurie sau trece testul cu scobitoarea
  4. Prăjitura trebuie lăsată pe un blat să se răcească bine, abia apoi se poate tăia în formele care vă plac: dreptunghi, pătrat etc
  5. Acest desert simplu și rapid este perfect atunci când nu ai nimic dulce în casă sau când nu vrei să stai mult în bucătărie. Poftă bună!
ADVERTISEMENT